ŚL?SK - spotkanie
Moderator: flapjck1
Re: ŚL?SK - spotkanie
Po dokonaniu dokładniejszych obliczeń wyszło mi, że najmłodszy uczestnik był trochę starszy, no ale kobiet się o wiek nie pyta...
HEJOO!! Marek
HEJOO!! Marek
Ahoj!
Dziękuję wszystkim a szczególnie gospodarzowi-Markowi za gościnę. Było naprawdę miło znów Was spotkać.
Co do spotkań cyklicznych, to ja jestem nawet za tym, aby organizować je nawet co 2 tygodnie, o ile Marek wyrazi taką wolę.
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
Piotrek
Dziękuję wszystkim a szczególnie gospodarzowi-Markowi za gościnę. Było naprawdę miło znów Was spotkać.
Co do spotkań cyklicznych, to ja jestem nawet za tym, aby organizować je nawet co 2 tygodnie, o ile Marek wyrazi taką wolę.
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
Piotrek
Marek jeśli pisałeś o Emili to ona ma 7 miesięcy - i pragnę przypomnieć, że uchwała którą ona zaproponowała przeszła jednogłośnie
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
miejsce to chyba już mamy?? ja proponuję sobotnie popołudnia
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Hej,
na spotkaniu było naprawdę miło i sympatycznie.........co jest jednoznaczne z tym, że trzeba to częściej powtarzać......a co do miejsca, knajpka jest super........a przecież właściel i tak nas nie wyrzuci
pozdrawiam,
Kinga
na spotkaniu było naprawdę miło i sympatycznie.........co jest jednoznaczne z tym, że trzeba to częściej powtarzać......a co do miejsca, knajpka jest super........a przecież właściel i tak nas nie wyrzuci
pozdrawiam,
Kinga
a może raz będziemy się spotykać w Katowicach a raz w Krakowie
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
No miejsce git ale jak się tak spotykać będziemy częściej to do Koziołka klienci przestaną zaglądać.... Ale najlepiej niech Marek się wypowie w tej kwestii
Witam
Możemy organizować takie spotkania z miesięczną częstotliwością np. w każdy drugi piątek miesiąca raz w Katowicach raz w Krakowie, żeby nikt nie czuł się pokrzywdzony. W przypadku Katowic lokalizację znacie- oczywiście jeżeli wszystkim odpowiada
HEJOO!! Marek
Ps.W razie wyjazdu do Krakowa zawsze jakieś miejsce w aucie dla niezmotoryzowanych się znajdzie
Możemy organizować takie spotkania z miesięczną częstotliwością np. w każdy drugi piątek miesiąca raz w Katowicach raz w Krakowie, żeby nikt nie czuł się pokrzywdzony. W przypadku Katowic lokalizację znacie- oczywiście jeżeli wszystkim odpowiada
HEJOO!! Marek
Ps.W razie wyjazdu do Krakowa zawsze jakieś miejsce w aucie dla niezmotoryzowanych się znajdzie
My również bardzo dziękujemy za wspaniałą atmosferę i rewelacyjne towarzystwo!! Chociaż to był pierwszy nasz wyjazd to jesteśmy już w 100%pewni że na nastpnym też się pojawimy!
Ogromne podziękowania dla wszystkich za tam miłe przyjęcie nowicjuszy
Do zobaczenia na następnym spotkaniu
Ogromne podziękowania dla wszystkich za tam miłe przyjęcie nowicjuszy
Do zobaczenia na następnym spotkaniu