wsad sterownika r53 jcw
Re: wsad sterownika r53 jcw
Masz numer sterownika ?
a czy jest możliwość wgrania/zaaktualizowania wsadu sterownika w MINI R50?
Chodzi mi o wsad sterownika do R50 JCW.
Chodzi mi o wsad sterownika do R50 JCW.
Tak,nie ma problemu
Bedzie, ale podales numer sterownika od zwyklego mini.
Jeszcze jakbys mogl napisac po ci wsad ? chcesz porownac czy wgrac go do sterownika
Jeszcze jakbys mogl napisac po ci wsad ? chcesz porownac czy wgrac go do sterownika
jak to możliwe?chce wgrac soft. po wcześniejszych zmianach mechanicznych.
co do sterownika to może jest tak że wszystkie są jednakowe a różnią sie właśnie softem bo właściwie to wszystkie silniki w mini są sterowane na tej samej podstawie.
ja tak samo jak kolega hz10 chciałbym wgrać soft JCW po zmianach w dolocie i wydechu. alan czy udzieliłbyś nam cennych wskazówek jak i gdzie (oprócz ASO) możemy to zrobić?
Witam
sa dwie metody programowania auta,mozna to zrobic sprzetem do chiptuningu,majac program jcw plus ori z naszego auta,porownujemy i robimy takie same zmiany i wgrywamy.
Druga metoda to wgranie ori sprzetem bmw,doposazenia w pakiet jcw.
Mam nadzieje ze mnie wiecej rozjasnilem temat.
sa dwie metody programowania auta,mozna to zrobic sprzetem do chiptuningu,majac program jcw plus ori z naszego auta,porownujemy i robimy takie same zmiany i wgrywamy.
Druga metoda to wgranie ori sprzetem bmw,doposazenia w pakiet jcw.
Mam nadzieje ze mnie wiecej rozjasnilem temat.
OK. Czy w takim razie można to wgrać, gdzieś w Twoim warsztacie? Jeśli chciałbym to zrobić u siebie w Krakowie, to jest możliwość, żebyś w jakiś sposób użyczył mi softa JCW?
Juz za chwile za momencik, bedzie mozna wgrac ori oprogramowanie u nas w firmie