Chcę wynająć od kogoś klasyczny Mini Cooper (woj. Śląskie)

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

Clavicula

Chcę wynająć od kogoś klasyczny Mini Cooper (woj. Śląskie)

Post autor: Clavicula »

W związku z moją ogromną fascynacją klasyczną wersją Mini Coopera, bardzo chcielibyśmy do ślubu pojechać takim właśnie samochodem. Chciałam zapytać, czy ktoś byłby chętny takowy wynająć?
W grę wchodzą dwie opcje: nam bardziej pasowałoby, byśmy sami jechali do ślubu, bez kierowcy - wtedy wynajem od rana do popołudnia. Druga wersja, jeśli nikt nie zgodzi się nam zaufać, to wersja z kierowcą - kilka godzin. Jesteśmy skłonni podpisać umowę, opłaty oczywiście w dniu wynajmu z góry, wyrównamy koszty dojazdu z Państwa domu na miejsce ślubu (Lubliniec, woj. Śląskie). Planowany termin to marzec 2013r.
Bardzo proszę o informacje tutaj na forum, lub wiadomość na priv. Z góry dziękuję.
Karoli i Adi
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Re: Chcę wynająć od kogoś klasyczny Mini Cooper (woj. Śląskie)

Post autor: Karoli i Adi »

Witam!

Mamy, :) moja Żonka ma śliczne Mini, które możemy użyczyć. Też, zupełnie można powiedzieć nie dawno jechaliśmy nim do Ślubu, teraz a dokładnie 13 października 2012r. jechali nim nasi Klubowicze Jazek i Karolinka.
Nie ma żadnego kłopotu by użyczyć Wam naszego Miniaczka w ten wyjątkowy dzień, nie wyobrażam sobie też, że za wynajem - jako fanka Mini - ponosisz jakieś opłaty, nie będziemy zawierać żadnej umowy, to bez sensu. Zaś przeprowadzilibyśmy to jak ostatnio z Jazkiem tj.:
- przyjeżdżamy do Was naszym Mini Morris'em + drugi kierowca MINI BMW,
/ oczywiście do dogadanie gdzie, o której, pan Młody, później pani Młoda, później jakiś kościół i sala - nie ma najmniejszego sensu, żebyście jeszcze jeździli po Mini do Katowic, odwozili powrotem etc, Jazek potwierdzi tak mnie stresów jest :) /
- możecie / po krótkiej instrukcji użytkowania / sami jechać Miniakiem,
/ zaś ta asekuracja drugim autem, bo od czasu jak go mamy nikomu go nie daliśmy od tak, w sensie nie spuszczamy go z oczy a na dodatek to złośliwe, szybkie pudełko może zrobić psikusa, wiec może będzie potrzeba pomoc (np. spalił się bezpiecznik i nie ma migaczy?) drobnostki ale po co Wam kolejny stres tego dnia :) /
- musimy dogadać jakiś czas, miejsce etc.
- co ważne, skoro Ślub ma się odbyć 16 marca br. musicie wiedzieć, że nie wyjeżdżamy Miniakiem w zimę,
/ zatem nie mam nawet do niego zimówek, w konsekwencji może się okazać, że jeśli zima "zaskoczy drogowców" to nici z przyjazdu, bo to może być również dla Was niebezpieczne, ale bez obaw ewentualnie nie wystawimy Was, będzie jeszcze dostępne MINI BMW.

No i to chyba tyle wstępu, resztę dogadamy na priv - amodel@op.pl, 504 142 039

Pozdro..
Adi
PS. Sorry, ze odpisuję ze znacznym poślizgiem ale mamy w teraz w rodzinie / od 5 miesięcy / jeszcze jednego małego "Miniaka" no i on wymaga 24 h / 7 dni w tygodniu opieki i uwagi, tym samym forum i klub obrabiam w "nadgodzinach" tj. tylko jak Igor śpi :)
Mini Morris British Open Classic - S7 MINI
MINI Cooper - S8 MINI
KTM Super Duke 1290 R - S1 RACE
Awatar użytkownika
Yazek
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MC R55

Re: Chcę wynająć od kogoś klasyczny Mini Cooper (woj. Śląskie)

Post autor: Yazek »

Baz dwóch zdań muszę polecić Adiego i jego "usługę"!!!! Sam niedawno korzystałem:)
i raz jeszcze dziękuję i polecam:)
Yazek
ODPOWIEDZ