Sposób na fotoradary wg Wojciecha Cejrowskiego
Moderator: flapjck1
- Malina
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Sposób na fotoradary wg Wojciecha Cejrowskiego
Polecam do przeczytania w wolnej chwili http://www.zgorzelec.info/index.php?k_d ... g&t=news2b
NAWET PORZĄDNE ZAPALNICZKI SĄ NA BENZYNĘ
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: Sposób na fotoradary wg Wojciecha Cejrowskiego
widziałem ten artykuł i wg mnie kolejne blablanie, czyli kolejne typowo polskie kombinowanie i kręcenie by uniknąć 100/200 złotowej kary
nie pochwalam stawiania fotoradarów co 100 metrów ale jak już stoi i tak skonstruowali prawo to najlepiej zwolnić i nie dać się złapać - problem z głowy
Pan Cejrowski ma nieraz fajne spostrzeżenia ale ostatnimi czasy coś mu na łeb padło
nie pochwalam stawiania fotoradarów co 100 metrów ale jak już stoi i tak skonstruowali prawo to najlepiej zwolnić i nie dać się złapać - problem z głowy
Pan Cejrowski ma nieraz fajne spostrzeżenia ale ostatnimi czasy coś mu na łeb padło
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
z tego co czytałem, opisana tam metoda nie jest ani trochę skuteczna
Czytałem to już gdzieś, niestety wg mnie mało przydatna rzecz. A co do Cejrowskiego to gościu jako podróżnik jest Ok, ale tak poza tym to ...
Może wymyśli coś lepszego na "państwowe łowy" na które się zanosi i mowią, że na zachodzie mandaty są droższe, ale ile tam zarabiają?
Kombinuje jak kon pod gore nic z tego nie bedzie, tak czy siak sie zaplaci.
ostatnio przejchalem przez niemcy 750km i widzialem jeden fotoradar. nie widzialem zadnego patrolu z "pistoletem" , nie wspomne tez o darmowej autostradzie.wiec jesli rzad chce brac przyklad z "zachodu" to ma naprawde dobre wzorce.Din pisze:Może wymyśli coś lepszego na "państwowe łowy" na które się zanosi i mowią, że na zachodzie mandaty są droższe, ale ile tam zarabiają?
Ostatnio zmieniony 06 lut 2013, 10:31 przez xjscabrio, łącznie zmieniany 1 raz.
- Psztymucel
- Wiarus
- Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
- Kontakt:
Proponuję przejechać się autostradami we francji... fotoradarów od groma. Opłaty z kosmosu... mniej zapłaciłem za benzynę niż za opłaty na bramkach.
Jak widać co kraj to obyczaj.
Może zastosujcie sprawdzony sposób na fotoradary. Jazda zgodna z przepisami. Zapewnim, że działa
Jak widać co kraj to obyczaj.
Może zastosujcie sprawdzony sposób na fotoradary. Jazda zgodna z przepisami. Zapewnim, że działa
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Nadal twierdzę, że taki moment słabości nadejdzie, tę szybkość kierowca przekroczy, nawet nieświadomie. Przecież człowiek nie patrzy non stop na licznik, tylko ocenia sytuacje na drodze.Witek pisze:Może zastosujcie sprawdzony sposób na fotoradary. Jazda zgodna z przepisami. Zapewnim, że działa
http://www.youtube.com/watch?v=heia42Dii0wWitek pisze: Jazda zgodna z przepisami. Zapewnim, że działa
Może zgredka ma jeszcze dychę... dobre Przerysowane, jak to w filmach, w mojej ocenie taki nowy współczesny film "Psy2013" ale nie jest to w 100% fikcja. Takie sytuacje zdarzają się w Polsce.Musze iść na ten film i zobaczyć jak się zachowywać podczas kontroli.
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Tiaaa akurat tam pokazane są sceny jak NIE zachowywać się podczas kontroli ale być może nie mam merytorycznych podstaw aby się wypowiadać bo nie skumałem ironiiDin pisze:Może zgredka ma jeszcze dychę... dobre Przerysowane, jak to w filmach, w mojej ocenie taki nowy współczesny film "Psy2013" ale nie jest to w 100% fikcja. Takie sytuacje zdarzają się w Polsce.Musze iść na ten film i zobaczyć jak się zachowywać podczas kontroli.
Swoją drogą BARDZO BARDZO BARDZO dobry film!
Amen. Od nakurfiania są tory/lotniska.Witek pisze: Może zastosujcie sprawdzony sposób na fotoradary. Jazda zgodna z przepisami. Zapewnim, że działa
Ostatnio zmieniony 06 lut 2013, 13:05 przez AleXander, łącznie zmieniany 1 raz.
Oczywiście z pewną dozą ironii, z tym oglądaniem wzorców zachowań z filmu . Jakoś o fotoradarach cicho, towarzystwo zajęło się Panią Grodzką i więźniami trzymanymi w Polsce przez USA.
Zgadzam się z przedmówcami, należy nie przesadzać z ilością sprzętu do pomiaru szybkości ale gdzieniegdzie się przydaje i tam po prostu trzeba zwolnić i nie dac sie złapać a jak już zbłądzimy to pokornie płacimy i z głowy. Te wszystkie kombinacje chyba niewiele dają A Pan C może niech sie zajmie tym co mu jednak wychodzi najlepiej czyli podróżami tam gdzie fotoradarów raczej nie ma