Prawdopodobnie będę leciał jaBochen pisze:Panowie, ktoś z centrum Polski jedzie? Luomo, można liczyć na Ciebie?
IMM 2013 ITALY
Moderator: flapjck1
-
- Nowy
- Posiadane auto:
Re: IMM 2013 ITALY
czy ktos leci na IMM z polnocnej Polski?
hej,
my lecimy z Trojmiasta, ale jest jedno ale...
Chcemy jechac w dwa samochody- jeden to oczywiscie classic mini ale drugi to Triumph Spitfire na zóltych tabliczkach- myslicie ze to bedzie foux pas?
my lecimy z Trojmiasta, ale jest jedno ale...
Chcemy jechac w dwa samochody- jeden to oczywiscie classic mini ale drugi to Triumph Spitfire na zóltych tabliczkach- myslicie ze to bedzie foux pas?
- Załączniki
-
- nawet troche podobny do miniaka;)
- triumph.jpg (156.39 KiB) Przejrzano 1930 razy
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
można przyjechać nie-mini więc tym bardziej jeśli to klasyk to będzie mile widziany
a po drugie weselej w drodze - mam nadzieję że się jakoś spikniemy by pojechać razem z 3miasta
a po drugie weselej w drodze - mam nadzieję że się jakoś spikniemy by pojechać razem z 3miasta
Czy ktos planuje pobyt na polu namiotowym? Bo w warunkach rezerwacji sa tylko ville i hotele
Macie koze jakies namiary na inne formy zakwaterowania?
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
Jest szansa że i ją pojadęhumin pisze:można przyjechać nie-mini więc tym bardziej jeśli to klasyk to będzie mile widziany
Więc skoro wybiera się tyle mini z 3miasta i okolic to nawet bezpieczniej byloby pojechać paczką - w razie usterek
Ostatnio zmieniony 18 lut 2013, 10:41 przez BeMoL, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowy
- Posiadane auto:
Ile jak do tej pory najwięcej mini było na immie z Polska?
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
w Anglii mogło być ok. 20 szt. podobne ilości - kilkanaście do dwadzieścia na pozostalych zagranicznych, ostatnio na Węgrzech 13 szt. jechalo w pierwszej grupie, chyba 5-7 dojechało w drugiej
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
W standardzie jest miejsce na polu namiotowym i zdecydowana większość tak będzie biwakować.adamdere pisze:Czy ktos planuje pobyt na polu namiotowym? Bo w warunkach rezerwacji sa tylko ville i hotele
Accommodation
Hotel to opcja i możesz ominąć ten krok w rejestracji. Niestety decydując się na hotel i tak trzeba ponieść pełne koszty wpisowego czyli do końca lutego 60euro i zwrócić uwagę iż hotele znajdują się w pewnej odległości od miejsca IMM'u.
Ostatnio zmieniony 19 lut 2013, 09:17 przez humin, łącznie zmieniany 2 razy.
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
jasne że bezpieczniej ale i przyjemniejBeMoL pisze:Jest szansa że i ją pojadęhumin pisze:można przyjechać nie-mini więc tym bardziej jeśli to klasyk to będzie mile widziany
Więc skoro wybiera się tyle mini z 3miasta i okolic to nawet bezpieczniej byloby pojechać paczką - w razie usterek
tylko że my chcemy wyjechać już 10 lub 11 maj i bez ciśnienia przelecieć tą odległość zatrzymując się raz bądź dwa, najpierw zaliczyć np Wenecję i dopiero pojechać na IMM
po IMM także zostajemy do ok 24 maja
także jakby ktoś chciałby się do takiej wycieczki dołączyć do zapraszamy
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Humin, ja się zastanawiam nad takim rozwiązaniem.
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
humin pisze:jasne że bezpieczniej ale i przyjemniejBeMoL pisze:Jest szansa że i ją pojadęhumin pisze:można przyjechać nie-mini więc tym bardziej jeśli to klasyk to będzie mile widziany
tylko że my chcemy wyjechać już 10 lub 11 maj i bez ciśnienia przelecieć tą odległość zatrzymując się raz bądź dwa, najpierw zaliczyć np Wenecję i dopiero pojechać na IMM
po IMM także zostajemy do ok 24 maja
także jakby ktoś chciałby się do takiej wycieczki dołączyć do zapraszamy
Pozazdrościć
- ja niestety na taki urlop nie mam szans - nawet nie ma sensu o nim marzyć
tacy to pozyją.
Niestety Ania nauczycielka blokuje mozliwosc tak dlugiej wyprawy, bo nikt jej urlopu nie da na tyle.
Z krakowa wyjezdzamy wiec pewnie we srode rano, zeby z jednym noclegiem byc na czwartek popoludniu.
Kto planuje przejazd w podobnej konfiguracji, tutaj przez nasze tereny?
Pewnie ruszymy przez Cieszyn i dalej ogniem ciaglym
Niestety Ania nauczycielka blokuje mozliwosc tak dlugiej wyprawy, bo nikt jej urlopu nie da na tyle.
Z krakowa wyjezdzamy wiec pewnie we srode rano, zeby z jednym noclegiem byc na czwartek popoludniu.
Kto planuje przejazd w podobnej konfiguracji, tutaj przez nasze tereny?
Pewnie ruszymy przez Cieszyn i dalej ogniem ciaglym
- Austin
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper SPI
- Kontakt:
Witam!
Jak przez Cieszyn to My pewnie z Wami ale zobaczymy jeszcze czym pojedziemy z dzieciakami...
Pozdrawiam
Jak przez Cieszyn to My pewnie z Wami ale zobaczymy jeszcze czym pojedziemy z dzieciakami...
Pozdrawiam
I o to chodzi, i o to chodzi...
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
ja również planuję wyjazd w środę wczesnie rano z noclegiem gdzieś w austrii i w czwartkowe popołudnie zawitać na miejsce ... powrót ... jeszcze nie wiem
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
-
- Nowy
- Posiadane auto:
będzie opcji do wyboru:)