NEW MINI model 2007

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

JIMEK

Re: NEW MINI model 2007

Post autor: JIMEK »

Ulver pisze:A tak swoją drogą to ciekawe, czy zrobią kiedyś wersję z napędem na 4 koła.
szczerze to przy mojej mocy to to jest jedyna rzecz ktora nie daje mi spokoju w moim miniaku. Auto jest idealne pod kazdym wzgledem tylko ten naped najgorszy z mozliwych! :? nawet szpera nie poprawia humoru... Jakby mial 4 lapy to by to byl najbardziej kompetny hot hatch z istniejacych.

Ulver pisze:A w tym nowym mogliby dać białe klosze kierunków, bo tak trochę przeszkadza ta pomarańczowa kropa w kloszu. Przynajmniej mi przeszkadza :-)
mi to tez nie pasuje. I w dodatku jak sie otwiera klape to swiatla nie podnosza sie z nia tak jak w r55 tylko zostaja a w masce sa dwie dziury (!) :|

ale za jakis czas zaraportuje jak jezdzi. To moze bardzo duzo zmienic.
Niejeden z nas

Post autor: Niejeden z nas »

No widzę, że tu nie ma mowy o NORMALNYCH autach tylko o takich, których moc zaczyna się od 200 KM... :mrgreen:
PawcioCooper

Post autor: PawcioCooper »

dlaczego nie o normalnych???? mój ma tylko 121 koni cóż planuje go wzmocnić ale tylko do 150 kitem ale to plany dopiero jak gwarancja się mi skończy dopiero za 1,5 roku :(. Kurde to by było mocne uderzenie mini znów w akcji na rajdach jak "diabelskie pudełka" kiedyś szkoda że BMW nie bierze udziału w rajdach. ;( a swoją drogą mini to auto idealne "mojego moge nawet nazywać bagarzówką "całe zestawy mebli z ikei mi do środka powchodziły po złozeniu kanapy i fotela!!! jakby wyszła wersja z napędem na tył albo 4x4 to mój poszedłby do komisu i bez wachania wziąłbym taka wersje no cóż pomażyć .... No ijeszcze przydałaby się płynna regulacja dyferencjału jak w Subaru Imprezie Peter Solberg Edition!
PawcioCooper

Post autor: PawcioCooper »

widziałem zdjęcia z nowego w środku. Nie podoba mi się za dużo guzików, jednak lubie prostote w środku jak w starych brykach z lat 60 tych :) a 2007 wygląda jak "star trek" albo nostromo tylko obcego brak :) z zewnątrz ok nawet bardzo ale środek przedobrzyli!! Pozdro dla wszystkich :)
majcher
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: majcher »

Nie jest to najnowszy model, ale prace nad mini 4x4 chyba trawją. Możan o tym poczytać na stronie http://www.motoringfile.com/2005/06/29/ ... i_in-depth
Podzielam zdanie, że byłaby to super opcja i mam nadzieje, że kiedyś wyjdzie takie mini. Tylko, żeby to było sportowe autko a nie pseudotereonowe ze zwiększonym prześwitem.
ODPOWIEDZ