MCS R56 tylne lampy - zmiana
Re: MCS R56 tylne lampy - zmiana
Jesli mozna wiedziec co to za podklad? czyli po zwyklym podkladzie sa odpryski? Matowic do plastiku zywego mam rozumiec ?
matowic do momentu w ktrym bedzie matowe
podklad to euroxy.

Dzieki bardzo za podpowiedz 
A zapomnialem nadmienic ze jeszcze grill musze pomalowac i tylna liswe od podswietlenia
wiec jak sam widzisz troche tego jest
Czyli inne podklady sie nie sprawdzaja? Ten chrom trzeba zetrzec dokladnie?

A zapomnialem nadmienic ze jeszcze grill musze pomalowac i tylna liswe od podswietlenia

Czyli inne podklady sie nie sprawdzaja? Ten chrom trzeba zetrzec dokladnie?
jeszcze sa chromy wokol lamp przeciwmgielnych (o ile posiadasz chrom pakiet) .
ja uzywalem tego podkladu ,nie wiem jak inne. jest troche pracy przy rozbieraniu (zeby niczego nie poniszczyc) mysle ze bedziesz musial odstawic auto na 4-5 dni .
ja uzywalem tego podkladu ,nie wiem jak inne. jest troche pracy przy rozbieraniu (zeby niczego nie poniszczyc) mysle ze bedziesz musial odstawic auto na 4-5 dni .
Tak mam pakiet chrom wlasnie i jest tego chyba z 10kilo
a te co sa wokol lamp czyli na kratkach i z przodu tez to bede kupowal nowe kratki bez chromow bo nie che misie tego malowac a i tak bede z tylu lampy zmienial teraz na przecimgielne ledowe wiec sie zrobi podmiane odrazu.
Zobaczymy ile moj lakiernik bedzie sie z tym bawil. Dlatego pytalem o podklad bo wole mu go kupic niz potem mam malowac co chwile to samo jak zjade z strasy :/

Zobaczymy ile moj lakiernik bedzie sie z tym bawil. Dlatego pytalem o podklad bo wole mu go kupic niz potem mam malowac co chwile to samo jak zjade z strasy :/