Mini do ślubu
Moderator: flapjck1
Mini do ślubu
Cześć.
Poszukujemy właścicieli klasycznego Mini, którzy byliby zainteresowani zawiezieniem nas do ślubu swoim pięknym wehikułem 1 czerwca 2013. Miejscowość to Łazy w woj. śląskim.
Bardzo prosimy o kontakt pod adresem ragegf@gmail.com z krótkim info o dostępności, proponowanej cenie oraz o kilka zdjęć samochodu.
Pozdrawiamy!
Marysia i Michał.
Poszukujemy właścicieli klasycznego Mini, którzy byliby zainteresowani zawiezieniem nas do ślubu swoim pięknym wehikułem 1 czerwca 2013. Miejscowość to Łazy w woj. śląskim.
Bardzo prosimy o kontakt pod adresem ragegf@gmail.com z krótkim info o dostępności, proponowanej cenie oraz o kilka zdjęć samochodu.
Pozdrawiamy!
Marysia i Michał.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Mini do ślubu
slaskie?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Państwo młodzi oczywiście zasiada na tylnej kanapie
Witam,
ja również mam podobną prośbę.
Moim marzeniem jest pojechać mini cooperem do ślubu (najlepiej gdyby był czerwony:)
Ślub odbywa się 7 września w Szczecinie.
Może ktoś zechce spełnić moje marzenie? Oczywiście zapłacimy, jeśli ktoś zgodzi się nam pomóc.
ja również mam podobną prośbę.
Moim marzeniem jest pojechać mini cooperem do ślubu (najlepiej gdyby był czerwony:)
Ślub odbywa się 7 września w Szczecinie.
Może ktoś zechce spełnić moje marzenie? Oczywiście zapłacimy, jeśli ktoś zgodzi się nam pomóc.
nowym, czy starym? Tak się składa, że właśnie swojego robię i będzie czerwony. Wrzucę zdjęcia na dniach na forum do mojego, uśpionego póki co tematu.
Rozumiem, ze to jest odpowiedz na moja prosbe?
Myslalam o nowym, ale jak sie teraz zastanowilam, to starszy mini, w dodatku zrobiony, moze ciśnień wyglądać. Więc byłabym zainteresowana. Tylko mam prosbe. Jak juz będą gotowe te zdjęcia, to mogę prosić o przesłanie mi ich na maila? e.dmuchowska@gmail.com
Oraz o przyblizona cenę ile by mnie to moje marzenie kosztowało
Pozdrawiam i dziekuje
Myslalam o nowym, ale jak sie teraz zastanowilam, to starszy mini, w dodatku zrobiony, moze ciśnień wyglądać. Więc byłabym zainteresowana. Tylko mam prosbe. Jak juz będą gotowe te zdjęcia, to mogę prosić o przesłanie mi ich na maila? e.dmuchowska@gmail.com
Pozdrawiam i dziekuje
Nie ma sprawy, no ja mam starego, z 87 roku. Nowego, czerwonego na mieście póki co w ogóle nie widziałem. Zdjęcia przyślę jak tylko go odbiorę za parę dni z malowania.ewelina pisze:Rozumiem, ze to jest odpowiedz na moja prosbe?
Pozdrawiam i dziekuje
mini do slubu
Witam,
poszukuje samochodu do wypozyczenia lub zawiezienia na slub 24 sierpnia 2013 w Łodzi. katedra i okolice Konstantynowa. Marzy nam sie nowy mini cooper kremowy,moze byc kabrio.
Czekam na propozycje, moj mail milena2001@wp.pl.
Pozdrawiam Milena
poszukuje samochodu do wypozyczenia lub zawiezienia na slub 24 sierpnia 2013 w Łodzi. katedra i okolice Konstantynowa. Marzy nam sie nowy mini cooper kremowy,moze byc kabrio.
Czekam na propozycje, moj mail milena2001@wp.pl.
Pozdrawiam Milena
Podbijam temat.
Szukam kogoś, kto zawiezie mnie mini cooperem do ślubu 7.09.2013 w Szczecinie lub wypożyczy na 3,4h auto. Oczywiście za opłatą.
Szukam kogoś, kto zawiezie mnie mini cooperem do ślubu 7.09.2013 w Szczecinie lub wypożyczy na 3,4h auto. Oczywiście za opłatą.
- Bochen
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Rover Mini 1.3i MPi 1999
Milena, a czarny klasyk z otwieranym dachem?
Mam Mini R53 czerwone z białym dachem w Szczecinie
zainteresowanych zapraszam na prv lub maila
michal.rydzewski@orange.pl
zainteresowanych zapraszam na prv lub maila
michal.rydzewski@orange.pl
Witam!
Poszukujemy klasycznego Mini,aby jechać do ślubu 20,07,13 z woj,łódzkiego.
Poszukujemy klasycznego Mini,aby jechać do ślubu 20,07,13 z woj,łódzkiego.
Z szefem czy bez?