IMM 2013 ITALY
Moderator: flapjck1
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Re: IMM 2013 ITALY
My prawdopodobnie polecimy jak na IMMa w Niemczech i potem w dół. Czyli cały czas po autostradach z noclegiem.
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
a moze wszyscy chetni na nocleg (rozumiem ze gdzies na wysokosci Austrii?) dogadaliby sie co do lokalizacji i wszyscy razem, niezaleznie od miejsca startu w Polsce, do Włoch ruszylibysmy wszyscy razem?
Daloby to rowniez szanse nie chcacym nocowac na "wpasowanie sie " i dojazd wiekszej ilosci miniakow z calej Polski w jednym czasie na IMM???
Daloby to rowniez szanse nie chcacym nocowac na "wpasowanie sie " i dojazd wiekszej ilosci miniakow z calej Polski w jednym czasie na IMM???
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Jest to pomysł, większość z nas zazwyczaj nocuje gdzieś w okolicy autostrady za "przystępną" kasę - jak to miało miejsce np. w Szwajcariiadamdere pisze:a moze wszyscy chetni na nocleg (rozumiem ze gdzies na wysokosci Austrii?) dogadaliby sie co do lokalizacji i wszyscy razem, niezaleznie od miejsca startu w Polsce, do Włoch ruszylibysmy wszyscy razem?
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
TEL. 606-877-927
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
patrzę z poziomu Krakowa, na miejsce jest ok. 1300 km w zależności od obranej drogi,
w pierwszy dzień wyjechać wcześnie rano i zrobić jakieś 800 - 900 km, nocleg trochę za klagenfurtem, lub nadrobić trochę i zaliczyć przejazd przełęczą grossglockner (piękne widok, same zakręty) - z tą cieśniną będzie trochę dookoła więc pewnie zostanie na drugi dzień jakieś 500 km do zrobienia, co pozwoli wyjeżdżając w środę w Polski dojechać na IMM w czwartek popołudniu (od 15-ej otwierają kamping)
wszystko przeliczam na klasyka, nowym mini trasa z poziomu krakowa moim zdaniem do zrobienia w jeden dzień
w pierwszy dzień wyjechać wcześnie rano i zrobić jakieś 800 - 900 km, nocleg trochę za klagenfurtem, lub nadrobić trochę i zaliczyć przejazd przełęczą grossglockner (piękne widok, same zakręty) - z tą cieśniną będzie trochę dookoła więc pewnie zostanie na drugi dzień jakieś 500 km do zrobienia, co pozwoli wyjeżdżając w środę w Polski dojechać na IMM w czwartek popołudniu (od 15-ej otwierają kamping)
wszystko przeliczam na klasyka, nowym mini trasa z poziomu krakowa moim zdaniem do zrobienia w jeden dzień
Ostatnio zmieniony 21 lut 2013, 16:35 przez Beny, łącznie zmieniany 2 razy.
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
Witam
Ja będę jechał na 99 % z trójmiasta, a nocleg w Niemczech w okolicach Norymbergii, i chcę zahaczyć o Szwajcaria do znajomych, więc wyjeżdżam 13-05 rano, ale wracam już z jednym noclegiem w Okalicach Norymbergii przez Niemcy pozdrawiam
Ja będę jechał na 99 % z trójmiasta, a nocleg w Niemczech w okolicach Norymbergii, i chcę zahaczyć o Szwajcaria do znajomych, więc wyjeżdżam 13-05 rano, ale wracam już z jednym noclegiem w Okalicach Norymbergii przez Niemcy pozdrawiam
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
Mam problem
Czy u Was też to nie działa? Registrarion on-line
http://promoleader.onlinecongress.it/mini2013
u mnie działaBeMoL pisze:Mam problem
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
oki
u mnie już też
u mnie już też
oplacone! teraz nie ma juz wymowek
Mini dzis wyjechal od mechanika- jeszcze zamiana deski, tapicer i to juz chyba bedzie wszystko;)
a Triumph ma troche wiecej pracy przed soba......
Mini dzis wyjechal od mechanika- jeszcze zamiana deski, tapicer i to juz chyba bedzie wszystko;)
a Triumph ma troche wiecej pracy przed soba......
- Załączniki
-
- triumph.jpg (206.24 KiB) Przejrzano 1853 razy
- Austin
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper SPI
- Kontakt:
Witam!
Rejestracja przedłużona do 04.03.2013... dla tych co chcą taniej i pełny zestaw...
Pozdrawiam
Rejestracja przedłużona do 04.03.2013... dla tych co chcą taniej i pełny zestaw...
Pozdrawiam
I o to chodzi, i o to chodzi...
-
- Posiadane auto:
Ja mam problem z płatnościami , zarejestrowanej sie i dostałem numer loging itd na IMM , ale juz cztery razy chciałem zapłacić karta i transakcja zawiesza sie na ich stronie banku ;-( , pisałem do nich e-mil ale póki co bez odpowiedzi , juz nie wiem o co chodzi! Pzdr
- Austin
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper SPI
- Kontakt:
WItam!
Ja miałem podobnie z kartą Maestro.
Visa ruszyła od strzału...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
I o to chodzi, i o to chodzi...
-
- Posiadane auto:
Ja próbowałem Master Card, na ich stronie jest wyraźnie napisane, że Visa i Mastercard, a Maestro nie, ale tak z grzeczności to mogliby odpisać na e-mil, a nie cisza ……..;-( Jak to włosi? bez sensuAustin pisze:WItam!
Pozdrawiam
-
- Posiadane auto:
Zapłacone udało się Jedziemy;-)
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Rejestrował się już ktoś na jazdy po torze Mugello ?
Co prawda jeszcze nie dostałem potwierdzenia mimo rejestracji na poprzednim IMM-e ale co tam
Co prawda jeszcze nie dostałem potwierdzenia mimo rejestracji na poprzednim IMM-e ale co tam