strona www.MKP
Moderator: flapjck1
- gawa
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini British Open
- Kontakt:
strona www.MKP
cytat:
"Zgodnie z założeniami, jakie przyjęliśmy na Walnym przygotowana została ulotka informacyjno - zapraszająca do klubu. Grafika nawiązująca do nowej strony www i krótki tekst, aby zachęcić do wejścia na stronę, forum, zainteresować się klubem. "
Prezesie, strona klubowa w stanie hibernacji od lutego 2011!
pozdrawiam
gawa
"Zgodnie z założeniami, jakie przyjęliśmy na Walnym przygotowana została ulotka informacyjno - zapraszająca do klubu. Grafika nawiązująca do nowej strony www i krótki tekst, aby zachęcić do wejścia na stronę, forum, zainteresować się klubem. "
Prezesie, strona klubowa w stanie hibernacji od lutego 2011!
pozdrawiam
gawa
pozdrawiam
Waldek
601348937
Waldek
601348937
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: strona www.MKP
Luz, Luz
Został przygotowany projekt nowej strony www - teraz jest cięta, uzupełniamy treści i za chwilę będzie ją widać w sieci.
Zaś jak pisałem - a Ty cytujesz - wszystko przygotowujemy już na jej kształt, kształt projektu chcemy teraz powielać konsekwentnie nawiązując na wszystkich przygotowywanych elementach (ulotka, gadżet, etc).
Pierwsze ulotki wczoraj już rozdawano Klubowiczom i nieKlubowiczom celem działań promocyjnych klubu.
Zaś odpowiadając bezpośrednio - wcześniej nie miałem żadnego wpływu na hibernację www, do której doprowadzono za poprzedniej władzy. Teraz działania charytatywne (grafika) też nie pojawią się z dnia na dzień - wiadomo, staramy się to robić bez kosztowo.
Za parę dni będzie efet – i jak zauważyłeś aktualności staną się aktualnościami
Pozdro..
Adi
Został przygotowany projekt nowej strony www - teraz jest cięta, uzupełniamy treści i za chwilę będzie ją widać w sieci.
Zaś jak pisałem - a Ty cytujesz - wszystko przygotowujemy już na jej kształt, kształt projektu chcemy teraz powielać konsekwentnie nawiązując na wszystkich przygotowywanych elementach (ulotka, gadżet, etc).
Pierwsze ulotki wczoraj już rozdawano Klubowiczom i nieKlubowiczom celem działań promocyjnych klubu.
Zaś odpowiadając bezpośrednio - wcześniej nie miałem żadnego wpływu na hibernację www, do której doprowadzono za poprzedniej władzy. Teraz działania charytatywne (grafika) też nie pojawią się z dnia na dzień - wiadomo, staramy się to robić bez kosztowo.
Pozdro..
Adi
Mini Morris British Open Classic - S7 MINI
MINI Cooper - S8 MINI
KTM Super Duke 1290 R - S1 RACE
MINI Cooper - S8 MINI
KTM Super Duke 1290 R - S1 RACE
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Karoli i Adi pisze:Zaś odpowiadając bezpośrednio - wcześniej nie miałem żadnego wpływu na hibernację www, do której doprowadzono za poprzedniej władzy. Teraz działania charytatywne (grafika) też nie pojawią się z dnia na dzień - wiadomo, staramy się to robić bez kosztowo.
Pozdro..
Adi
Projekt nowej strony został przygotowany jeszcze za poprzedniej władzy, a teraz po kosmetycznych zmianach uzgodnionych na walnym ma być wdrożony, tylko niestety i wtedy i pewnie teraz jest to uzależnione od paru czynników - dlatego to tak trwa i trwało
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
- gawa
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini British Open
- Kontakt:
minimaniak pisze:Karoli i Adi pisze:Zaś odpowiadając bezpośrednio - wcześniej nie miałem żadnego wpływu na hibernację www, do której doprowadzono za poprzedniej władzy. Teraz działania charytatywne (grafika) też nie pojawią się z dnia na dzień - wiadomo, staramy się to robić bez kosztowo.
Pozdro..
Adi
Projekt nowej strony został przygotowany jeszcze za poprzedniej władzy, a teraz po kosmetycznych zmianach uzgodnionych na walnym ma być wdrożony, tylko niestety i wtedy i pewnie teraz jest to uzależnione od paru czynników - dlatego to tak trwa i trwało
STRONA MKP ZLIKWIDOWANA?
pozdrawiam
Waldek
601348937
Waldek
601348937
a po co nam strona jak tam i tak nic się nie dzieje
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- sezar
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini'91 New Mini Cooper S '03
- Kontakt:
minimaniak pisze:Karoli i Adi pisze:Zaś odpowiadając bezpośrednio - wcześniej nie miałem żadnego wpływu na hibernację www, do której doprowadzono za poprzedniej władzy. Teraz działania charytatywne (grafika) też nie pojawią się z dnia na dzień - wiadomo, staramy się to robić bez kosztowo.
Pozdro..
Adi
Przypomina mi to rozliczenia PiS i PO hehe wszędzie tak samo ?
Może coś majstrują i tymczasowo jest przekierowanie
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
sezar pisze:minimaniak pisze:Karoli i Adi pisze:Zaś odpowiadając bezpośrednio - wcześniej nie miałem żadnego wpływu na hibernację www, do której doprowadzono za poprzedniej władzy. Teraz działania charytatywne (grafika) też nie pojawią się z dnia na dzień - wiadomo, staramy się to robić bez kosztowo.
Pozdro..
Adi
Przypomina mi to rozliczenia PiS i PO hehe wszędzie tak samo ?
A jak było na Walnym kampania wyborcza z której będziemy rozliczać
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
TEL. 606-877-927
Taki wolny wniosek.
Choć na razie Miniaka nie mam, ale niedługo będzie, to wnioskuję aby powstał wątek z informacją o klubie Mini a dokładnie o dziale forum dla klubowiczów i jako "zielony" co zyskuje/tracę wstępując do klubu i płacąc składkę. Niestety nie udało mi się znaleźć informacji na ten temat na forum ogólnym
pozdr
Choć na razie Miniaka nie mam, ale niedługo będzie, to wnioskuję aby powstał wątek z informacją o klubie Mini a dokładnie o dziale forum dla klubowiczów i jako "zielony" co zyskuje/tracę wstępując do klubu i płacąc składkę. Niestety nie udało mi się znaleźć informacji na ten temat na forum ogólnym
pozdr
wow klub ma stronę www
co za niespodzianka heheh taki polityczny lizak przed WZ
..........
co za niespodzianka heheh taki polityczny lizak przed WZ
..........
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- janczar
- Nowy
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Mam nadzieję, że się podoba
Może to i lizak, ale strona jest! Byle do przodu!
Może to i lizak, ale strona jest! Byle do przodu!
- Biper
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Rover Mini (Morrison) 998 `90r
- Kontakt:
bardzo fajnie!
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
Stronka fajna - przy okazji można bez problemu opłacić składkę - wszystko czarno na białym
Ale ktoś mnie usunął z klubu - nie ma mnie w pomorskim
Ale ktoś mnie usunął z klubu - nie ma mnie w pomorskim
Ostatnio zmieniony 09 mar 2013, 08:25 przez BeMoL, łącznie zmieniany 1 raz.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
a skladke zaplacil?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow