Jakie felgi do mojego mini?
Moderator: flapjck1
Jakie felgi do mojego mini?
Mam czerwone mini z 2011 r. Żona wjechała w dziurę i uszkodziła alufelgi. Postanowiliśmy kupić nowe. Zastanawiam się czy w takich czarnych http://www.felgi.pl/felga/dezent/re-dar ... ck/i/1-6-d będzie ładnie wyglądał? Co powiecie?
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
Re: Jakie felgi do mojego mini?
takie czarne "rzadkie" 15'' beda chyba troche smiesznie wygladaly
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Wyglad wygladem, znam duzo ludzi co kupilo nowe mini na 17 a jezdza na 16 a nawet 15 calach bo komfort i wybieranie nierownosci oraz kraterow w jezdzni.Brennt pisze:takie czarne "rzadkie" 15'' beda chyba troche smiesznie wygladaly
Ogolnie warto kupic jakies mocniejsze felgi albo cos z oryginalow bo sa juz sprawdzone i oblatane.
Na niektore modele nie wejdzie 15 ze wzgledu na zaciski.
Lepiej kupic cos uzywanego z mini na llegro.
To nie mozesz dokupic jednej felgi? Odrazu caly komplet to wszystkie 4 poszly na zlom?
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
sam jezdze na 15.
mowie tylko, ze takie 5 cienkich szprych w kolorze czarnym w tym rozmiarze moze wygladac smiesznie.
mowie tylko, ze takie 5 cienkich szprych w kolorze czarnym w tym rozmiarze moze wygladac smiesznie.
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Porozglądaj się po Allegro, ja ostatnio wyrwałem oryginalne 16' MINI model s-winder + opony prawie nówki (7mm) goodyear excellence komplet za 850zł + wysyłka... także naprawdę można coś fajnego ustrzelić
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2013, 15:47 przez Wujek_sknerus, łącznie zmieniany 1 raz.
Cena naprawde smieszna bo tyle kosztuje juz nawet dobra felga do miniacza nowa od innych renomowanych producetntow np rota.Wujek_sknerus pisze:Porozglądaj się po Allegro, ja ostatnio wyrwałem oryginalne 16' MINI model s-winder + opony prawie nówki (7mm) goodyear excellence komplet za 850zł + wysyłka... także naprawdę można coś fajnego ustrzelić
Ja ma do sprzedania jak cos Felgi Czaren R104 crow spoke albo biale do wyboru R97 Flame spoke z oponami Conti Sport 3 Biezniki po 6,5mm oraz 5,5mm jakby ktos chcial rozmiar 17x7 i opony 205/45/17
Dla mnie niestety juz za male sie zrobily przy wgincie i czekam an 18stki...