oooo...mam dupowoza

Poza tym Kunik to Ty się pierwszy czepiłeś...Proponujesz coś,ja też...Ty z perspektywy młodego chłopaka. Ja z perspektywy młodej żony i matki...no...żadna wojna...wymiana pogladów

Dla mnie seria Ski to za malo do sportu, za slabe sprzeglo, zawieszenie za miekkie oraz za bardzo sie ugina. Turbo i IC tez wieksze lepiej wrzucic. Ja aktualnie jestem na etapie sprzegla i turbo oraz IC reszte w zawieszeniu juz praktycznie porobilem tylko jeszcze trakcja czyli jakies 18nastkikunik pisze:Jeździłem S-ką z 2011 roku. Jak dla mnie to już miejska sportówkaCooper to po prostu miejski pomykacz
No to grubo pojechałeśOlo pisze:Dla mnie seria Ski to za malo do sportu, za slabe sprzeglo, zawieszenie za miekkie oraz za bardzo sie ugina. Turbo i IC tez wieksze lepiej wrzucic. Ja aktualnie jestem na etapie sprzegla i turbo oraz IC reszte w zawieszeniu juz praktycznie porobilem tylko jeszcze trakcja czyli jakies 18nastkikunik pisze:Jeździłem S-ką z 2011 roku. Jak dla mnie to już miejska sportówkaCooper to po prostu miejski pomykacz
Ok nie ma problemukunik pisze:Możesz się pochwalić chociażby wykresem z hamowni
Patrzac pod tym wzgledem to takBrennt pisze:ile tych 18stek Ci tam wejdziemax 3 i to niewysokie
Zalezy komu bo ja mam 200hp teraz i juz za malogoreniew pisze:Dobre strojenie Coopera S już wystarczy żeby było pięknie. A jak komuś jeszcze mało to IC i układ wydechowy do zmiany i wtedy jest cudownie
Subaru nie zrobie bo ciezko bedzie dopiac tylna oska i haldexa jakiegosBrennt pisze:oj oloale Ty kupiles dupowoz i chcesz z niego zrobic subaru wrc