Krakowskie Klasyki Nocą
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Krakowskie Klasyki Nocą
nie widzialem pajora w skowronkach? ajacieeem, to kogo widzialem??
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
ja nie piszę o mini pajora, tylko o innym aucie 

Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Dla wyjasnienia.
Mojego auta dzisiaj nie bedzie, ale ja sie pojawie
Beny bierz Moke i wszystkim klapy opadna
Mojego auta dzisiaj nie bedzie, ale ja sie pojawie

Beny bierz Moke i wszystkim klapy opadna

Witam. W imieniu KKN i DMM zapraszam na rozpoczęcie sezonu "Krakowskie Klasyki witają wiosnę" , które odbędzie się w najbliższą sobotę i będzie to rajd na orientację po Krakowie połączone z wystawą samochodów pod Bonarka City Center.
Plan jest następujący:
Zbieramy się pod CH Plaza o godzinie 10.30, pierwsze auta na itinerer ruszają koło godziny 11.30. Dla oglądających, którzy nie wyrobią się przed południem pod Plazę będzie druga opcja - mogą się zjawić koło godziny 17 pod CH Bonarka pod wejściem od strony palmiarni.
Niestety w związku z konieczności wydruku sporej ilości itinererów jesteśmy zmuszeni po raz pierwszy wprowadzić opłatę za start - 5zł od samochodu, cena zawiera wlepkę. Mam nadzieję, że ta oszałamiająca kwota nie zniechęci Was
Przypominamy równocześnie o ciągle trwającym zbieraniu zgłoszeń na naszego maila (poczta@krakowskie-klasyki.pl)
Plan jest następujący:
Zbieramy się pod CH Plaza o godzinie 10.30, pierwsze auta na itinerer ruszają koło godziny 11.30. Dla oglądających, którzy nie wyrobią się przed południem pod Plazę będzie druga opcja - mogą się zjawić koło godziny 17 pod CH Bonarka pod wejściem od strony palmiarni.
Niestety w związku z konieczności wydruku sporej ilości itinererów jesteśmy zmuszeni po raz pierwszy wprowadzić opłatę za start - 5zł od samochodu, cena zawiera wlepkę. Mam nadzieję, że ta oszałamiająca kwota nie zniechęci Was

- Załączniki
-
- WP_00062444.jpg (330.04 KiB) Przejrzano 1532 razy
Pewnie, że można. Proszę zapisać się, lub przyjechać jutro pod C.H Plaza na 10.30 rano.
Pozdrawiam
Pozdrawiam