Witam Wszystkich na forum:)
Jestem tutaj nowy...Od roku choruje na MINI, ale mam obawy że będzie się on ciągle psuł... Kiedyś miałem pięknego VW 1200 z 67' i od tego czasu ciągnie mnie do takich samochodów. Chciałbym zapytać posiadaczy jak z nimi jest naprawdę. Czy warto kupić egzemplarz do remontu czy już gotowy do jazdy. Jak np wygląda od str awaryjności, spalanie, zużycie oleju, eksploatacja na dalekich trasach itd... Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje.
Jestem zainteresowany zakupem identycznym modelem jak w filmie: "Włoska Robota" którym jeździła Charlize Theron ( zanim przesiadła się do nowszego modelu)
Zakup MINI COOPER 1300
Moderator: flapjck1
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Re: Zakup MINI COOPER 1300
Witaj na Forum!
Najpierw użyj opcji szukaj a potem pytaj.
Najpierw użyj opcji szukaj a potem pytaj.
wolnossący 1,3 112KM/6700 , 138Nm/5197
Nie bardzo rozumiem...Jak już zaznaczyłem, nie znam się na tych samochodach, dlatego zwracam się o pomoc. Jeśli to forum służy do innych celów lub napisałem coś złego to przepraszam Aby szukać trzeba wiedzieć gdzie! Bo np na Allegro nie ma! Prawda?
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Koledze ktory Ci odpowiedzial chodzilo o to zebys uzyl forumowej wyszukiwarki bo podobne tematy byly poruszane niejednokrotnie.bandzirek pisze:Nie bardzo rozumiem...Jak już zaznaczyłem, nie znam się na tych samochodach, dlatego zwracam się o pomoc. Jeśli to forum służy do innych celów lub napisałem coś złego to przepraszam Aby szukać trzeba wiedzieć gdzie! Bo np na Allegro nie ma! Prawda?
Zawsze mozesz znalesc podobny temt i podpiac sie pod niego.Nie ma potrzeby tworzenia kolejnego...