JIMEK MCS
JIMEK MCS
Witam.
Zeby dzial sie ruszyl...
Wrzuce mojego POCKET ROCKETa.
Zeby dzial sie ruszyl...
Wrzuce mojego POCKET ROCKETa.
- Załączniki
-
- pict0586km5vh8.jpg (96.27 KiB) Przejrzano 2673 razy
-
- pict0731dt0ik5.jpg (70.33 KiB) Przejrzano 2599 razy
-
- pict0753nb4lu2.jpg (99.34 KiB) Przejrzano 2673 razy
-
- pict05901zq4jq9.jpg (88.94 KiB) Przejrzano 2598 razy
-
- pict06041jx0ug7.jpg (44.6 KiB) Przejrzano 2673 razy
Ostatnio zmieniony 13 paź 2007, 21:06 przez JIMEK, łącznie zmieniany 6 razy.
Re: JIMEK MCS
Bardzo ładne felgi, ale wydają się troszkę za duże dla mini. Jak buty o rozmiar większe.
Piękny. Pytanie, jak te cienkie oponki se na naszych zajebistych drogach radzą ...
od poczatku:
@Ulver: felgi to oczywiscie masz racje limitowane 35thanniversary. Jest przy rancie malutkie nowe logo OZ i male 35 Mam pierwsze w PL osiemnastki. Czekalem na nie w kolejce przez 2 miesiace.
@Motox: na codzien nie sa takie wcale niewiadomo jakie wielkie. Przeciez to tylko jeden cal roznicy od seryjnych od eski (ktore notabene uzytkuje w zimie)
@Wedymin: radza sobie bardzo dobrze trzeba umiec jezdzic i byc czujnym. A komfort takich 215/40/18 jest wiekszy niz standardowych 205/45/17 RunFLAT. RFy sa o wiele twardsze. + teraz auto sie o wiele lepiej wciska w zakrety i mam mniej problemow z przekazaniem mocy na kola.
@Ulver: felgi to oczywiscie masz racje limitowane 35thanniversary. Jest przy rancie malutkie nowe logo OZ i male 35 Mam pierwsze w PL osiemnastki. Czekalem na nie w kolejce przez 2 miesiace.
@Motox: na codzien nie sa takie wcale niewiadomo jakie wielkie. Przeciez to tylko jeden cal roznicy od seryjnych od eski (ktore notabene uzytkuje w zimie)
@Wedymin: radza sobie bardzo dobrze trzeba umiec jezdzic i byc czujnym. A komfort takich 215/40/18 jest wiekszy niz standardowych 205/45/17 RunFLAT. RFy sa o wiele twardsze. + teraz auto sie o wiele lepiej wciska w zakrety i mam mniej problemow z przekazaniem mocy na kola.
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Fajny ten miniak, dzisiaj miałem okazje zobaczyć go na ulicy
Pozdrowienia z Konstancina
Pozdrowienia z Konstancina
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
nie przepadam za mini bmw ale to jest genialne. poczawszy od felg az po nr na drzwiach.
zdjolbym tylko lotke z nad tylnej szyby.
zdjolbym tylko lotke z nad tylnej szyby.
ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA
dzieki Ulver za zmiany. teraz juz wkleje mniejsze bo....
mam zdjecia
MINIAKa w WERSJI ZIMOWEJ:
Przy okazji zmodyfikowania mojego zimowego kompletu siedemnastek zrobilem inne rzeczy na ktore mialem wczesniej ochote - zdjalem oznaczenia i naklejki z tylnej klapy, zmienilem numer na drzwiach na czarny z cienka chromowana otocznka, i zalozylem czarne pasy na maske zeby dodac wiecej czarnych dodatkow.
MAM NADZIEJE ZE SIE PODOBA
Wkrotce jeszcze kilka detali.
pozdr.
J
mam zdjecia
MINIAKa w WERSJI ZIMOWEJ:
Przy okazji zmodyfikowania mojego zimowego kompletu siedemnastek zrobilem inne rzeczy na ktore mialem wczesniej ochote - zdjalem oznaczenia i naklejki z tylnej klapy, zmienilem numer na drzwiach na czarny z cienka chromowana otocznka, i zalozylem czarne pasy na maske zeby dodac wiecej czarnych dodatkow.
MAM NADZIEJE ZE SIE PODOBA
Wkrotce jeszcze kilka detali.
pozdr.
J
- Załączniki
-
- imgp0546yw8hw9.jpg (81.44 KiB) Przejrzano 2414 razy
-
- imgp0535zx6xv8.jpg (100.98 KiB) Przejrzano 2414 razy
-
- imgp0523gd0ma9.jpg (154.63 KiB) Przejrzano 2414 razy
-
- imgp0511hr7cd5.jpg (237.09 KiB) Przejrzano 2414 razy
Siema fajna fura ja mam zwykłą s i na te gó...ne polskie drogi wystarcza. Mam pytanko jak go kupowaleś miałes już te halogenki na grillu czy je dokupiłes ? Jak tak to ile cie ta przyjemnosc kosztowała bo sam planuje pozdro !!!
halogeny moga byc zamowione od nowosci i mozna je tez zamowic dodatkowo. gentlemani nie rozmawiaja o pieniadzach ale... ...w salonie BMW okolo 1200PLN... <- (zaznacz tekst to sie ukaze trick magiczny i zobaczysz ile hehe jestem gentlemanem
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
A czy przypadkiem nie jest montowana Hella? i coś mi się wydaje, jak dowiadywałem się u przedstawiciela, to taki bajer też swoje kosztuje- mnie interesowały halogeny dalekosiężne, z dodatkowa obwódką świecącą, ale cena mnie troche zniechęciła - ok 700 PLN za szt. więc nie wiem czy tak do końca to wyjdzie taniej, idąc oficjalnymi kanałami, może akurat ktoś ustrzeli okazje, lub ma dojście po niższych cenach. Tak czy inaczej, majż kilka ciekawych opcji, np seria Comet
Pozdrawiam, Saint
Pozdrawiam, Saint
Zawodowy Szyderca
specjalnie. mialo prawie nie byc widac wszystko jest skrupulatnie obliczone.Ulver pisze:Hehe, akurat trafiłeś na kolor szary, a użyłeś białej czcionki Słabo, ale jednak widać
Swoją drogą myślę, że można dobrać coś z niezależnych producentów - może Hella
Pozdrawiam
Witek
helli rzeczywiscie sa troche ciekawsze, i prawdopodobnie lepiej swieca... moje sa standardowe bmw...Saint pisze:A czy przypadkiem nie jest montowana Hella? i coś mi się wydaje, jak dowiadywałem się u przedstawiciela, to taki bajer też swoje kosztuje- mnie interesowały halogeny dalekosiężne, z dodatkowa obwódką świecącą, ale cena mnie troche zniechęciła - ok 700 PLN za szt. więc nie wiem czy tak do końca to wyjdzie taniej, idąc oficjalnymi kanałami, może akurat ktoś ustrzeli okazje, lub ma dojście po niższych cenach. Tak czy inaczej, majż kilka ciekawych opcji, np seria Comet
Pozdrawiam, Saint
Dzieki pomyśle nad tymi Hellami chyba że cos załatwie z zagranicy w promocji !! Pozdro
Witam
Mam pytanie, napisałeś że masz 218 koni. Jak to uzyskałeś? Możesz coś więcej napisać na temat modyfikacji silnika.
Pozdrawiam
Jerzy
Mam pytanie, napisałeś że masz 218 koni. Jak to uzyskałeś? Możesz coś więcej napisać na temat modyfikacji silnika.
Pozdrawiam
Jerzy
tess pisze:Witam
Pozdrawiam
Jerzy
moc zmierzona na hamowni
Ostatnio zmieniony 13 paź 2007, 15:04 przez JIMEK, łącznie zmieniany 1 raz.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
hihihihi
tylko niestety trzeba sie zarejestrowac zeby to zobaczyc
i sorki ale nie moglem sie powstrzymac
bez urazy oczywiscie
tylko niestety trzeba sie zarejestrowac zeby to zobaczyc
i sorki ale nie moglem sie powstrzymac
bez urazy oczywiscie
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow