MINI 2013
MINI 2013
Znalazłem gdzieś w sieci. Ciekawe czy choć trochę podobny do wersji produkcyjnej. A ta przy okazji to jak Wam się podoba?
- Załączniki
-
- mini 2013 (2).jpg (30.92 KiB) Przejrzano 3779 razy
-
- mini 2013 (1).jpg (28.14 KiB) Przejrzano 3779 razy
- Psztymucel
- Wiarus
- Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
- Kontakt:
Re: MINI 2013
Będzie inny niż na tych zdjęciach
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
Sorki - może się czepiam - ale to Galeria Naszych Mini - więc to chyba nie ten dział - wrzuć co na Maksymalne dyskusje o MINI
OK. W takim razie jak wam się podoba moje nowe MINI.
Oczywiscie, ze bedzie inaczej wygladac. Calosc w PS robiona tylne lampy z Peacemana przod polaczenie r56lci z innym otwieraniem maski
- Psztymucel
- Wiarus
- Kontakt:
Maska będzie się otwierać jak w R56 - będą otwory pod światła.
Gril będzie podobny do tego z Mini City concept. Klapa będzie podobna, bo światła już nie będą w otworze tylnego nadkola tylko przy krawędzi
Z zewnątrz będzie podobnie... w środku rewolucja... moim zdaniem nieudana.
Gril będzie podobny do tego z Mini City concept. Klapa będzie podobna, bo światła już nie będą w otworze tylnego nadkola tylko przy krawędzi
Z zewnątrz będzie podobnie... w środku rewolucja... moim zdaniem nieudana.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2013, 19:54 przez Psztymucel, łącznie zmieniany 1 raz.
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Hmmmm. Znacie sporo szczegółów. Ciekawe.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
witek pewnie juz wnetrze produkuje do niego
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Bzyq
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R50
Jak dla mnie lipa...
Tak na prawdę to bez urazy ale wszystkie Mini oprócz klasyków i R50/53 mi się nie podobają. Jak dla mnie są przekombinowane. R50/53 miał i ma to coś nie tylko na zewnątrz ale i w środku.
Tak na prawdę to bez urazy ale wszystkie Mini oprócz klasyków i R50/53 mi się nie podobają. Jak dla mnie są przekombinowane. R50/53 miał i ma to coś nie tylko na zewnątrz ale i w środku.
Bzyku
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
brak wlotu na masce i podwojny wydech? to jakis koncept chyba
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
zwykła fantazja grafikaBrennt pisze:brak wlotu na masce i podwojny wydech? to jakis koncept chyba
Po co bawić się w wróżbitę Macieja jak pełno jest zdjęć zakamuflowanych prototypów?
http://www.motorauthority.com/news/1060 ... #100379563
http://www.motorauthority.com/news/1080 ... -spy-shots
http://www.motorauthority.com/news/1076 ... -spy-shots
Ostatnio zmieniony 26 maja 2013, 21:11 przez g00dMan, łącznie zmieniany 2 razy.
STAWIAM PIWO KOLEDZE!Bzyq pisze:Jak dla mnie lipa...
cała racja
- Psztymucel
- Wiarus
- Kontakt:
MożeOlo pisze:Taka sama dywagacja jak przy iPhonie kolejnej generacji
Wlot na masce będzie w eSkach, tylko że 'trąbka' wlotu do silnika będzie stronie kierowcy, więc już całkowicie bezsensu Jedyna fajna rzecz, to amory regulowane elektrycznie
A i tak sie bedzie dobrze sprzedawac moze nie tak jak wieswageny golfy no ale zawsze cos