No i stało się. Ilość wolnych miejsc dla Mini Classic, właśnie zmniejszyła się o 1.
Formularz zgłoszeniowy wypełniony, wpisowa kasa płynie gdzieś tam w wirtualnej przestrzeni.
Zatem do zobaczenia w Krakowie...
Krzysiek z Chełma
Spieszymy z najnowszą wiadomością, dotyczącą zakończenia negocjacji z największym sponsorem.
Niezmiernie miło jest nam ogłosić, iż głównym partnerem I-go "Krakoskiego" Mobilnego Zlotu Mini zostało BMW MINI BAWARIA MOTORS KATOWICE.
Dzięki współpracy z nowym partnerem dysponujemy szerszą gamę nagród oraz atrakcji na zlocie.
Tym bardziej przypominamy, iż zostały już tylko 4 miejsca dla mini classic.
Załogi zarejestrowane prosimy o dokonanie wpłat - termin wpłat mija 14 maja.
Załączniki
mini-logo-forum.png (149.88 KiB) Przejrzano 1730 razy
Ostatnio zmieniony 06 maja 2013, 21:02 przez Kermit, łącznie zmieniany 2 razy.
hmmm jesli udło by się to może zmieszcze się, jeśli nie to przyjadę na jeden dzień, bo wypadłam ze spotkań na jakies 2 lata ://// czas ruszyc z mini przyjemnościami !!!!
mirabellka pisze:hmmm jesli udło by się to może zmieszcze się, jeśli nie to przyjadę na jeden dzień, bo wypadłam ze spotkań na jakies 2 lata ://// czas ruszyc z mini przyjemnościami !!!!
Czy już coś wiadomo odnośnie zgłoszeń z Bawarii Motors? Pytam ponieważ kiedy się zapisywałem Adam mówił że ok. 21.05 ma przyjść Emalia od organizatorów odnośnie wpłaty itp, a tu nic nie przychodzi
Ostatnio zmieniony 29 maja 2013, 07:16 przez Alfik30, łącznie zmieniany 1 raz.