Grupowy Zakup Orranje G-Wing

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Olo

Re: Grupowy Zakup Orranje G-Wing

Post autor: Olo »

AleXander pisze:
Olo pisze:Jesli chodzi o BMW Mini to na palcach u rak mozna policzyc co ktos modzi
Na ilu TrackDayach byłeś? Bo coś mi się wydaje, ze sam "modzisz" żeby po bułki jeździć :roll:

Jeśli się mylę to będzie miłe zaskoczenie...
W Polsce czy w UK... Nie jezdze na trackday tylko zloty odwiedzam jak mam czas i nie tylko w PL.

Peace V
Olo

Kocyk pisze:Społeczność MINI w Polsce nie jest jeszcze zbyt duża... może coś się rozkręci?

Mnie strasznie irytuje przeświadczenie, że MINI to auto dla kobiet... może nie do każdego ono pasuje, ale na litość boską!!!
MINI mam od niedawna i chwilę po zakupie kolega z pracy zapytał mnie czemu mini... "przecież to damskie auto", odpowiedziałem mu pytaniem na jakiej podstawie tak twierdzi? "bo ono takie małe jest, jak dla kobiety, nigdy by nie kupił"... :/ trochę mnie to rozbawiło i dodałem pytanie dla kogo kierowany jest w takim razie żółty Fiat Seicento którym do niedawna jeździł przez 4 lata.... to przecież takie małe auto :)

Wracając do tematu. Jeżeli ktoś lubi modzić, to modzi. Ja np interesuje się detalingiem i sporo czasu spędzam przy aucie testując nowe specyfiki i umiejętności :)

Proponowałbym bardziej rozwinąć funpage tego forum na facebooku. Zawsze to dodatkowa reklama i nowi użytkownicy.
A po co sie przjemowac opinia innyc, tak samo jak kupie bialy telefon to ktos powie, ze jest damski facepalm

Ten WV tez by ktos powiedzial, ze damski:

http://www.youtube.com/watch?v=RUlMcb5gRqY

Mini jest Unisex
wanios
Nowy
Nowy
Posiadane auto: R53 MCS British Racing Green

Post autor: wanios »

Kocyk pisze:...
Mnie strasznie irytuje przeświadczenie, że MINI to auto dla kobiet...
To nie przeświadczenie, to fakt! ;)
Olo

Chyba w wersja z 90KM motorem albo Klekot :)

Bo owszem widzialem w Sce kobiety ale w JCW nie czesto albo w GP i tym bardziej przerobionym.
zoy
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: zoy »

Olo pisze:w ramach ogarniecia chcialbym juz zestaw Sachs performance clutch kit do mojego malucha...

Tak wogole watpie czy sie zbierze rzesza fanow tego zakupu grupowego tak samo bylo z gwintami od Ap gdzie w koncu sam zamowilem i wsadzilem do auta bo jakbym mial czekac to pewnie bym czekal do zmiany samochodu :)
Pokaż foty jak wyszło ? Ja miałem brać, ale zająłem się innym swoim projektem i tak Miniak stoi z 4 miesiąc :D a żonie gleba nie potrzebna facepalm
FLUSHSTYLE PL- FORM OVER FUNCTION
HELLAFAIL, HELLAFLUSH, PADDIFLUSH, SLAMMED, STANCE
Olo

zoy pisze:
Olo pisze:w ramach ogarniecia chcialbym juz zestaw Sachs performance clutch kit do mojego malucha...

Tak wogole watpie czy sie zbierze rzesza fanow tego zakupu grupowego tak samo bylo z gwintami od Ap gdzie w koncu sam zamowilem i wsadzilem do auta bo jakbym mial czekac to pewnie bym czekal do zmiany samochodu :)
Pokaż foty jak wyszło ? Ja miałem brać, ale zająłem się innym swoim projektem i tak Miniak stoi z 4 miesiąc :D a żonie gleba nie potrzebna facepalm
Jak ogarne to wrzuce do swojego tematu to mozesz bacznie sledzic, akiedy dokladnie to bedzie to nie wiem, myslae, ze w nastepnym tygodniu powinno byc juz sprzeglo i dwumas a nowe fele nie wiadomo nadal. Moge miec do 1,5m-ce ale chce z czarnym srodkiem a nie gunmetal
ODPOWIEDZ