Panowie takie pytanie.Jak jest wentylator przy chłodnicy to przy nim jest takie kółko dystansowe z 4otworami na te śruby. I pytanie moje brzmi: w ktorym miejscu ma byc to koło dystansowe zalozone? pod kołem pasowym? miedzy kołem pasowym a wiatrakiem? czy za wiatrakiem? sory za post po poście
kolejne pytanie. jak przykrecic silniczek wycieraczek? bo za cholere nie moge dziada przypasowac do niczego , gdzie ma byc ta blacha ze zdjecia przykrecona? postepy są widoczne ten gril co był w minim na poczatku(patrz pierwsze zdjecia) jakby ktoś chciał to oddam tanio, do renowacji. jakis problem z dodaniem zdjec ;/
Ostatnio zmieniony 10 cze 2013, 19:25 przez sadzik43, łącznie zmieniany 1 raz.
Ta blacha idzie przed gaznikiem - co do silniczka wycieraczek lezy on na srubie mocujacej wozek przedni do budy po prawej stronie patrzac na silnik to po lewej-dodatkowo jest opasany metalową opaską.Ciekawe czy nie zgubileś gumowej podkładki pod silniczek
Ostatnio zmieniony 10 cze 2013, 19:35 przez sebek81, łącznie zmieniany 1 raz.
kolejne pytanko: czy jest róznica jaki płyn chłodniczy wlać? i ile go wchodzi? stare zderzaki po odnowie. narazie będą dobre bo budzet na nowe nie puszcza
Zderzaki nowe szczególnie chromowane są strasznie słabej jakości, lepiej poszukać z nierdzewki, ewentualnie używane w dobrym stanie. Co do płynu chłodniczego to każdy będzie działał. Wchodzi go jakieś 3.5 litra