nadkola sportspack
Moderator: flapjck1
nadkola sportspack
Chciałem zapytać czy warto bawić się w przerabianie nadkoli na sportspack? Chciałbym włożyć felgi jakieś w miarę ale trochę poczytałem i raczej ludzie odradzają 13". Co polecacie? Ja bym był za felgami typu słoneczka z polerowanym rantem. Tylko jak to wygląda jeżeli chodzi o $?
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: nadkola sportspack
możesz wsadzić 12" przy szerokości 6" i ET= -7
i do tego jakieś nadkola z włókna GP5 (czyli GP 3 wide w zależności od nazwy w sklepie).
bo o sportpackach piszesz tych oryginałach, które kosztują sporo. Inne plastikowe Ci odradze jak i spora większość na forum.
i do tego jakieś nadkola z włókna GP5 (czyli GP 3 wide w zależności od nazwy w sklepie).
bo o sportpackach piszesz tych oryginałach, które kosztują sporo. Inne plastikowe Ci odradze jak i spora większość na forum.
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
a jaką szerokość maksymalnie mógłbym wstawić w oryginalne nadkola, jeżeli bym pozostał przy takowych?
no i jakie ET? żeby mi nie wystawały poza nadkola (przy oryginałach)
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
z tego co pamiętam z nakładkami chromowanymi na plastikach możesz wsadzić max: 5x12
et=14,
ale to i tak wymaga docinania nadkoli z przodu, bo będą obcierały o nie przy skrętach.
et=14,
ale to i tak wymaga docinania nadkoli z przodu, bo będą obcierały o nie przy skrętach.
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
Wyczytałem że 12X5,5 też dadzą rady bez przeróbki.
P.S. Jakby ktoś miał coś na zbyciu to kupię słoneczka 12X5,5 z polerowanym rantem.
P.S. Jakby ktoś miał coś na zbyciu to kupię słoneczka 12X5,5 z polerowanym rantem.
- MaTeRaTz
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Szerokie MPI 98r., British Open 95r.
szalik miał jakieś sloneczka na sprzedaż ale chyba bez polerki. zagadaj do niego bo na "krakoskim" mobilnym zlocie mini mówił że odda po dobrej cenie.
No widziałem. Nawet było ogłoszenie. Ale dla mnie właśnie polerowany rant robi fajny efekt