Prośba do fachowców.

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Re: Prośba do fachowców.

Post autor: Brennt »

dyskusja o twardosci mini jest jak dyskusja o gazie... dla normalnych ludzi mini jest mega twarde (nawet na zwyklej oponie 15''), a dla moderow i scigaczy miekkie jak pupa niemowlaka na feldze 18'' cali z naciagiem zamiast opony

co do "jakbym chcial sprawdzac kazde w ASO..." - po to ogladasz samochod, pytasz o opinie, zabierasz na przejazdzke, zeby nie sprawdzac kazdego, tylko to ktore zamierzasz kupic, bo wydaje ci sie w porzadku...
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
besmart123

Post autor: besmart123 »

Witam wszystkich.
Udało mi się juz zakupić miniaka. Żona szczęsliwa ja dzięki temu mam spokoj na duszy. Dzieki wszystkim za porady (szczególnie kocykowi- sprawdziłem wszystko tak jak napisałeś ;-). Trochę mnie to kosztowało czasu i nerwów ale jestem pewny że warto było. Mam nadzieję że miniak posłuzy rodzinie przez wiele lat.
Jeszcze raz wszystkim dziekuje i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Kocyk
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MINI Cooper Green Arrow

Post autor: Kocyk »

Lepiej sprawdzić auto przed zakupem i stracić trochę czasu i nerwów niż nie sprawdzić i stracić później dużo czasu, dużo nerwów i dużo pieniędzy.

Raz w życiu kupiłem auto nie sprawdzając go dokładnie i kosztowało mnie to wymianę silnika, mechanizm wybierania biegów i walenia się z elektryką... ale cóż, człowiek nauczył się na błędach!

Gratuluję zakupu i najprzyjemniejszych wrażeń z jazdy życzę! :)
Wrzuć jakieś fotki tego Miniulka! :D
ODPOWIEDZ