Witajcie forumowicze !
Mam poważny problem w miniaczu (R56) 1.4, w pewnym momencie zaczeło cos zgrzytac (stukac?) pod pokrywa zaworów od strony rozrzadu, Czy to może byc napinacz łancucha ?
oznaczenie silnik n12b14
potrzebuje jakis schemat rozrzadu rysunek pogladowy czy cokolwiek bo nie jestem w stanie sam tego znaleźć.
Problem z rozrzadem
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Problem z rozrzadem
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Okej, super, dziekuje
a schemat ustawień rozrzadu znajde gdzies ? Jest duze prawdopodobieństwo, ze mi łancuch przeskoczył

- Kuner
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R56, R50, BMW Rally, Chrysler
- Kontakt:
bez blokad i doświadczenia (ale przede wszystkim blokad) nie podchodź do tego rozrząduengine pisze:Okej, super, dziekujea schemat ustawień rozrzadu znajde gdzies ? Jest duze prawdopodobieństwo, ze mi łancuch przeskoczył

http://www.swiatMINI.pl
Niezależny serwis samochodów MINI
Serwis, modyfikacje, części do Twojego MINI.
tel. 665 885 775; 690 094 000
Niezależny serwis samochodów MINI
Serwis, modyfikacje, części do Twojego MINI.
tel. 665 885 775; 690 094 000
Potwierdzam, bez blokady nie tykaj tego silnikaKuner pisze:bez blokad i doświadczenia (ale przede wszystkim blokad) nie podchodź do tego rozrząduengine pisze:Okej, super, dziekujea schemat ustawień rozrzadu znajde gdzies ? Jest duze prawdopodobieństwo, ze mi łancuch przeskoczył
FLUSHSTYLE PL- FORM OVER FUNCTION
HELLAFAIL, HELLAFLUSH, PADDIFLUSH, SLAMMED, STANCE
HELLAFAIL, HELLAFLUSH, PADDIFLUSH, SLAMMED, STANCE
Popieram kolege.zoy pisze:Potwierdzam, bez blokady nie tykaj tego silnikaKuner pisze:bez blokad i doświadczenia (ale przede wszystkim blokad) nie podchodź do tego rozrząduengine pisze:Okej, super, dziekujea schemat ustawień rozrzadu znajde gdzies ? Jest duze prawdopodobieństwo, ze mi łancuch przeskoczył
Jak ci rozrzad by przeskoczyl to motor out...