mini MONZA
Moderator: flapjck1
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: mini MONZA
Wikipedia:
Auto wypuszczone na niemcy, '98-99, MPi, Tahiti blue, środek czarna skóra, drewniane deska i parapety, nad tylnymi kolami flagi i napis monza, seryjna nakladka na korek paliwa monza, sportpack, 4 lampy z przodu, wyszło 1250 aut
Auto wypuszczone na niemcy, '98-99, MPi, Tahiti blue, środek czarna skóra, drewniane deska i parapety, nad tylnymi kolami flagi i napis monza, seryjna nakladka na korek paliwa monza, sportpack, 4 lampy z przodu, wyszło 1250 aut
Back on the road...
mini MONZA
Dzieki bardzo, znalazlem na mobile.de jednego za 18900E te 1250sztuk daje do myslenia, mam okazje kupna takiego do malej kosmetyki
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
18900 oiro?
bez urazy, cena z dupy
bez urazy, cena z dupy
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
mini MONZA
takie bylo i moje pierwsze wrazenie. Ile moze byc wart tak relatywnie? Oczywiscie w stanie IGŁA?
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
w stanie IGLA to on jest wart na nasze może 30-35k
na zachodzie? nie wiem, ale kasa rzedu 18tys oiro to za zarabistego klasyka mk1 czy jakas wymyslna wersja nadwoziowa typu traveller moke czy pickup
na zachodzie? nie wiem, ale kasa rzedu 18tys oiro to za zarabistego klasyka mk1 czy jakas wymyslna wersja nadwoziowa typu traveller moke czy pickup
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
mini MONZA
30-35k powiadasz, to i tak dobra cena w porownaniu do tego za ile moge go zakupic. Tak wiec jestem content , dzieki za opinie panowie.
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
zwróć uwagę na kluczowe MOZE
zalogowales się dziś bo wydaje ci się ze zrobisz mega biznes na super rarytasie, a trzeba cos wiedzieć o miniakach żeby wiedzieć czego szukac,
za te 30 k to ten miniak ma być w perfekcyjnym stanie a nie polepionym ze szpachli zlomem
zalogowales się dziś bo wydaje ci się ze zrobisz mega biznes na super rarytasie, a trzeba cos wiedzieć o miniakach żeby wiedzieć czego szukac,
za te 30 k to ten miniak ma być w perfekcyjnym stanie a nie polepionym ze szpachli zlomem
Mini monza
Po czym wnosisz chlopcze,ze chce zrobic mega interes jak to ujoles.a moze gul ci skoczyl bo zamiast jezdzic mini lezysz pod nim.polaczek z ciebie.masz racje niedawno sie zalogowalem i od razu trafilem na gamonia.takze wylngowuje sie-gamoniu.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: Mini monza
Ale po co ta spina?Byc moze trafiles okazje jakich malo-daj Bog.Si.D pisze:Po czym wnosisz chlopcze,ze chce zrobic mega interes jak to ujoles.a moze gul ci skoczyl bo zamiast jezdzic mini lezysz pod nim.polaczek z ciebie.masz racje niedawno sie zalogowalem i od razu trafilem na gamonia.takze wylngowuje sie-gamoniu.
Kolega po prostu chcial Ci uswiadomic ze zakup Miniaka dobrze wygladajacego, a w rzeczywistym dobrym stanie to dwie rozne historie.
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
w sedno trafiłem widze, bo się spinasz niemożebnieSi.D pisze:Po czym wnosisz chlopcze,ze chce zrobic mega interes jak to ujoles.a moze gul ci skoczyl bo zamiast jezdzic mini lezysz pod nim.polaczek z ciebie.masz racje niedawno sie zalogowalem i od razu trafilem na gamonia.takze wylngowuje sie-gamoniu.
za to widze ze z ciebie typowy hejter internetowy, kultury u ciebie pod dostatkiem
- cjango
- Klubowicz
- Posiadane auto: 95' 1.3SPI PDM
Ponadto 1250szt. to raczej nie jest jakaś szczególnie limitowana edycja jak na Mini, które z tego żyło wypuszczając takie serie jedna po drugiej.
Myślę, że z połowa naszych Mini jest z jakiejś limitowanej wersji
Myślę, że z połowa naszych Mini jest z jakiejś limitowanej wersji
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Tu jest jeden link - dla mnie to zwykłe Mini
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mi ... res=EXPORT
PAMPAS
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mi ... res=EXPORT
PAMPAS
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
Si.D pisze:Po czym wnosisz chlopcze,ze chce zrobic mega interes jak to ujoles.a moze gul ci skoczyl bo zamiast jezdzic mini lezysz pod nim.polaczek z ciebie.masz racje niedawno sie zalogowalem i od razu trafilem na gamonia.takze wylngowuje sie-gamoniu.
... chłopcze ....