mini MONZA

Wszystko o klasycznych Mini.

Moderator: flapjck1

Si.D

mini MONZA

Post autor: Si.D »

Witam, potrzebuje informacji o wersji MONZA czy bylby ktos pomocny?
Szolders
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Re: mini MONZA

Post autor: Szolders »

Wikipedia:

Auto wypuszczone na niemcy, '98-99, MPi, Tahiti blue, środek czarna skóra, drewniane deska i parapety, nad tylnymi kolami flagi i napis monza, seryjna nakladka na korek paliwa monza, sportpack, 4 lampy z przodu, wyszło 1250 aut
Back on the road...
Si.D

mini MONZA

Dzieki bardzo, znalazlem na mobile.de jednego za 18900E te 1250sztuk daje do myslenia, mam okazje kupna takiego do malej kosmetyki
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

18900 oiro?

bez urazy, cena z dupy
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Si.D

mini MONZA

takie bylo i moje pierwsze wrazenie. Ile moze byc wart tak relatywnie? Oczywiscie w stanie IGŁA?
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

w stanie IGLA to on jest wart na nasze może 30-35k
na zachodzie? nie wiem, ale kasa rzedu 18tys oiro to za zarabistego klasyka mk1 czy jakas wymyslna wersja nadwoziowa typu traveller moke czy pickup
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Si.D

mini MONZA

30-35k powiadasz, to i tak dobra cena w porownaniu do tego za ile moge go zakupic. Tak wiec jestem content , dzieki za opinie panowie.
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

zwróć uwagę na kluczowe MOZE

zalogowales się dziś bo wydaje ci się ze zrobisz mega biznes na super rarytasie, a trzeba cos wiedzieć o miniakach żeby wiedzieć czego szukac,
za te 30 k to ten miniak ma być w perfekcyjnym stanie a nie polepionym ze szpachli zlomem
Si.D

Mini monza

Po czym wnosisz chlopcze,ze chce zrobic mega interes jak to ujoles.a moze gul ci skoczyl bo zamiast jezdzic mini lezysz pod nim.polaczek z ciebie.masz racje niedawno sie zalogowalem i od razu trafilem na gamonia.takze wylngowuje sie-gamoniu.
darekforest
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Re: Mini monza

Post autor: darekforest »

Si.D pisze:Po czym wnosisz chlopcze,ze chce zrobic mega interes jak to ujoles.a moze gul ci skoczyl bo zamiast jezdzic mini lezysz pod nim.polaczek z ciebie.masz racje niedawno sie zalogowalem i od razu trafilem na gamonia.takze wylngowuje sie-gamoniu.
Ale po co ta spina?Byc moze trafiles okazje jakich malo-daj Bog.
Kolega po prostu chcial Ci uswiadomic ze zakup Miniaka dobrze wygladajacego, a w rzeczywistym dobrym stanie to dwie rozne historie.
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

Si.D pisze:Po czym wnosisz chlopcze,ze chce zrobic mega interes jak to ujoles.a moze gul ci skoczyl bo zamiast jezdzic mini lezysz pod nim.polaczek z ciebie.masz racje niedawno sie zalogowalem i od razu trafilem na gamonia.takze wylngowuje sie-gamoniu.
w sedno trafiłem widze, bo się spinasz niemożebnie

za to widze ze z ciebie typowy hejter internetowy, kultury u ciebie pod dostatkiem
Awatar użytkownika
cjango
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: 95' 1.3SPI PDM

Post autor: cjango »

Ponadto 1250szt. to raczej nie jest jakaś szczególnie limitowana edycja facepalm jak na Mini, które z tego żyło wypuszczając takie serie jedna po drugiej.

Myślę, że z połowa naszych Mini jest z jakiejś limitowanej wersji :mrgreen:
pampas1
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: pampas1 »

Tu jest jeden link - dla mnie to zwykłe Mini
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mi ... res=EXPORT

PAMPAS
pampas1
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: pampas1 »

Awatar użytkownika
Gibki Staruszek
Maniak
Maniak
Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!

Post autor: Gibki Staruszek »

:mrgreen: ... chłopcze .... :mrgreen:
ODPOWIEDZ