Panowie. Pierwszy dzień jazdy i mam kłopoty "chyba"
1. Wczoraj wieczorem reflektory świeciły dzisiaj rano nic a nic świecą się tylko postojówki we wszystkich pozycjach włącznika nie wiem od czego zacząć.
2. Rano uznałem że jest chyba zbyt mało powietrza w jednym z kół i trochę dopompowałem a po 2 km zaczęła migać kontrolka ciśnienia powietrza w kołach na prędkościomierzu. Czy to może znaczyć że przesadziłem z ciśnieniem.
3. uszkodzona jest regulacja położenia oparcia w prawym fotelu , nie mogę "położyć" bardziej oparcia a jest prawie w pionie proszę o radę co sprawdzić albo jakiś namiar ns warsztat od takich problemów. Please HELP. Już mam nerwy. wrrr
zepsul sie bydlak - pomozcie
Re: zepsul sie bydlak - pomozcie
tak to jest jak sie szuka auta taniego albo takiego w ktorym "nic nie bylo robione"
nic się strasznego nie dzieje, spokojnie bez paniki, popatrz do bezpieczników, w kole zeszło powietrze znowu? jesli nie to sprawdz czy po obu stronach jest tyle samo powtrza czyt. bara, spróbuj skasowac kontrolkę przyciskiem (pod ręcznym, chyba go tam masz?), z fotelem to musisz poszukać jakiegoś magika, nie powinien to być dla niego większy problem
możesz tez zwrócić się do poprzedniego właściciela np. z tym fotelem choć pewnie niewiele wskórasz bo miałes czas na oglądanie auta a w umowie przyznaleś że znasz stan techniczny i wizualny auta
nic się strasznego nie dzieje, spokojnie bez paniki, popatrz do bezpieczników, w kole zeszło powietrze znowu? jesli nie to sprawdz czy po obu stronach jest tyle samo powtrza czyt. bara, spróbuj skasowac kontrolkę przyciskiem (pod ręcznym, chyba go tam masz?), z fotelem to musisz poszukać jakiegoś magika, nie powinien to być dla niego większy problem
możesz tez zwrócić się do poprzedniego właściciela np. z tym fotelem choć pewnie niewiele wskórasz bo miałes czas na oglądanie auta a w umowie przyznaleś że znasz stan techniczny i wizualny auta
Re: zepsul sie bydlak - pomozcie
poza tym, to nie ten dział