Różnica w wyskości foteli regulowanych kierowcy i pasażera
Różnica w wyskości foteli regulowanych kierowcy i pasażera
Witam,
Od tygodnia jestem w posiadaniu Miniaka cooper R50 z 2003 roku. Samochód jest wyposażony w regulację wysokości fotela pasażera. Dziwną rzeczą jest dla mnie że pasażer może ustawić dużo niżej fotel niż kierowca, zastanawiam się czy to jest normalne czy też mam uszkodzoną regulację, skok wysokości obu foteli jest jednakowy. Samochód nie jest przekładką z anglika, tak przynajmniej wynika z wszystkich dokumentów i VINu. Jeśli ktoś wie coś na ten temat to byłbym wdzięczny za odpowiedź.
Od tygodnia jestem w posiadaniu Miniaka cooper R50 z 2003 roku. Samochód jest wyposażony w regulację wysokości fotela pasażera. Dziwną rzeczą jest dla mnie że pasażer może ustawić dużo niżej fotel niż kierowca, zastanawiam się czy to jest normalne czy też mam uszkodzoną regulację, skok wysokości obu foteli jest jednakowy. Samochód nie jest przekładką z anglika, tak przynajmniej wynika z wszystkich dokumentów i VINu. Jeśli ktoś wie coś na ten temat to byłbym wdzięczny za odpowiedź.
Re: Różnica w wyskości foteli regulowanych kierowcy i pasażera
Nigdy tego nie sprawdzałem, ale na 99% u mnie "schodzą" do jednakowoej wysokości.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Clubman
Wyreguluj oparcia foteli i zaglowki na ta sama wysokosc. Moze to zludzenie optyczne?
- mainecoon6
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
u mnie w mini na przykład pasażer nie ma mozliwości regulacji fotela góra dół... jest tylko przód tył.. dziwne
MINI R50 R52 R56 ONE-->COOPER programowa zmiana ECU na Cooper w każdym MINI One
Remap 90--> 120 KM
DIAGNOSTYKA KODOWANIE DOPOSAŻANIE NAGŁOŚNIENIE
BMW MINI NAWIGACJE POLSKIE MENU MAPY 2015 KODY FSC
http://bmw-retrofit.pl/
TEL: 533-734-913
Remap 90--> 120 KM
DIAGNOSTYKA KODOWANIE DOPOSAŻANIE NAGŁOŚNIENIE
BMW MINI NAWIGACJE POLSKIE MENU MAPY 2015 KODY FSC
http://bmw-retrofit.pl/
TEL: 533-734-913
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Clubman
Taki fotel...mam to samo 

Bardzo dziwne. A tak swoją drogą to mam fotel pasażera z regulacją wysokości (poduszka + podgrzewanie OK) i mogę go zamienić. Jeśli byś chciał to 4-pack i jest Twój
.
PS. Oczywiście w tej "cenie" stare siodło do oddania bo mój syn się zapłacze. Gra na nim na konsoli.

PS. Oczywiście w tej "cenie" stare siodło do oddania bo mój syn się zapłacze. Gra na nim na konsoli.
Zdrowy rozsądek podpowiadałby, że kierowca potrzebuje siedzieć niżej - ja tak lubię, a tu zonk
Chyba że jest jakaś możliwość przestawienia fotela w dół? Będę miał czas to przyjrzę się temu, tymczasem dziękuję Wam za zainteresowanie się tematem

Chyba że jest jakaś możliwość przestawienia fotela w dół? Będę miał czas to przyjrzę się temu, tymczasem dziękuję Wam za zainteresowanie się tematem

spec od foteli
Znacie kogoś w mojej okolicy kto zajmuje się fotelami? Mam problem z regulacją położenia oparcia dla pasażera ?.