Szybko migające kierunkowskazy w R56
Szybko migające kierunkowskazy w R56
Witajcie. Dziś w Cooperze mojej żony, kierunkowskazy zaczęły migać szybko, jakby jakaś żarówka była przepalona - tyle że wszystkie świecą... Awaryjne chodzą normalnie. Dodatkowo wywaliło 3 błedy wchodząc do menu serwisowego (wersja z nawigacją). Ma ktoś jakiś pomysł co zrobić?
Re: Szybko migające kierunkowskazy w R56
co by nie zaczynać nowego tematu to napiszę tutaj. Przestał mi świecić kierunek z przodu w lampie, reszta zachowuje się tak jakby żarówka była przepalona, ale wymieniłem ją dzisiaj, ale dalej nic. Dopiero we wtorek jestem umówiony z elektrykiem, ale może to jakaś pierdoła i uda się to w 5min. naprawić. Lampa ksenon
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
może gdzies masz wlozone diodowe zarowki? za maly pobor pradu powoduje oglupienie przekaźnika kierunkowskazowluka74 pisze:Witajcie. Dziś w Cooperze mojej żony, kierunkowskazy zaczęły migać szybko, jakby jakaś żarówka była przepalona - tyle że wszystkie świecą... Awaryjne chodzą normalnie. Dodatkowo wywaliło 3 błedy wchodząc do menu serwisowego (wersja z nawigacją). Ma ktoś jakiś pomysł co zrobić?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Wszystkie żarówki oryginalne....kierunki raz migają normalnie, a raz szybko....Nie wiem może jest jakś zalęzność od pogody - wilgotności?