klamki w szachownicę
klamki w szachownicę
Witam Panowie i Panie!
Kupiłem R56 z klamkami w szachownicę. Średnio mi się to podoba, a już szczególnie mojej kobiecie, więc pytanie moje jest następujące: czy to są tylko nakładki czy całe klamki (jednen element)? Jeśli nakładki to jak mogę je ściągnąć? I czy pod spodem mogę spodziewać się chromowanych klamek?
Sprawdzałem na RealOEM, ale tam nie ma jednoznacznie określone czy są to nakładki.
Kupiłem R56 z klamkami w szachownicę. Średnio mi się to podoba, a już szczególnie mojej kobiecie, więc pytanie moje jest następujące: czy to są tylko nakładki czy całe klamki (jednen element)? Jeśli nakładki to jak mogę je ściągnąć? I czy pod spodem mogę spodziewać się chromowanych klamek?
Sprawdzałem na RealOEM, ale tam nie ma jednoznacznie określone czy są to nakładki.
- Kocyk
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MINI Cooper Green Arrow
Re: klamki w szachownicę
Nie jest to po prostu nalepka czasem?
właśnie nie naklejka. według mnie możliwości są dwie: albo jest to plastikowa nakładka, albo cała klamka, która zamiast chromu ma szachownicę.
- Kocyk
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MINI Cooper Green Arrow
W takim razie pozostaje znalezienie chromowanych na jakimś allegro w powypadka, albo RealOEM BMW 

dokładnie. dokopałem się do informacji, że klamki, które są u mnie założone są całością, nie ma możliwości demontażu szachownicy. Choć czasem zdarzają się plastikowe nakładki na zwykłe chromowane klamki - tyle, że to są produkty nieoryginalne
generalnie temat do zamknięcia.

Nie mialem Twojego zdjecia niestety, a wstawilbym z chęcią, bo byłaby niezła beka na forum...