Tak usłyszałem przez telefon. Wałek wybieraka. W weekend to skonfrontuje z rzeczywistością jak zobaczę samochód
Pasek naciagniety a wiatrak wyłożony poprawnie
Mini Morris 1986 wwa
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Mini Morris 1986 wwa
PiotrekW pisze:Tak usłyszałem przez telefon. Wałek wybieraka. W weekend to skonfrontuje z rzeczywistością jak zobaczę samochód
Pasek naciagniety a wiatrak wyłożony poprawnie
bo w wybieraku najczesciej leci: czesc nr 13 z tego rysunku
http://minispares.com/catalogues/classi ... x?2~14~123
czasami kolki sprezyste, rzadko co innego raczej...
co do wiatraka: jestes pewny? na milion procent? widziales na wiatraku napis "engine side" ?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Może po prostu wskaźnik źle pokazuje albo układ masz zawalony, Bochen chyba miał ten problem, ja z resztą też się z tym borykałem.
Jeśli nie dostaniesz tych części z listy gdzie indziej, to powinienem mieć co nieco.
Jeśli nie dostaniesz tych części z listy gdzie indziej, to powinienem mieć co nieco.
suuper kolego naprawdę pozazdrościć takiego samochodu. tak się powinno dbać o nie
- PiotrekW
- Nowy
- Posiadane auto: Austin Mini Morris
Flap - teraz tego nie wiem, to moze byc dobry trop. Mini stoi w garazu u dziewczyny, a nie byłem tam ze 2 tyg, wiec nie spojrzałem
Co do tych czesci dzieki !
Ozdezwe sie do Ciebie Oskar jak bede mial wolne srodki
Za 2 tygodnie ruszam Miniaka do blacharza, lakiernika, wiec po mału będę niektore elementy kupować. Chcę też odświeżyć nieco wnętrze. Taki plan na zimę
Aha, no i powymieniac elementy, ktorych nie wymieniłem (ale jak pisałem na poczatku, że lista była ogromna, wiec teraz tragedii nie bedzie).
Po mału konczę Wartburga, więc czas na Mini.
Dorwałem w jakimś poście paletę kolorów, pytanie moje jest o granaty, czy w latach 80-tych były na jakieś konkretne malowane z listy ?
Pozdrawiam.
Piotr
Co do tych czesci dzieki !
Ozdezwe sie do Ciebie Oskar jak bede mial wolne srodki
Za 2 tygodnie ruszam Miniaka do blacharza, lakiernika, wiec po mału będę niektore elementy kupować. Chcę też odświeżyć nieco wnętrze. Taki plan na zimę
Aha, no i powymieniac elementy, ktorych nie wymieniłem (ale jak pisałem na poczatku, że lista była ogromna, wiec teraz tragedii nie bedzie).
Po mału konczę Wartburga, więc czas na Mini.
Dorwałem w jakimś poście paletę kolorów, pytanie moje jest o granaty, czy w latach 80-tych były na jakieś konkretne malowane z listy ?
Pozdrawiam.
Piotr
Zobacz sobie tą stronkę Może wybierzesz coś dla siebie
http://www.austinminiwebsearch.com/paintGB.html
Pozdr.!
http://www.austinminiwebsearch.com/paintGB.html
Pozdr.!