Witam,
jest jakiś sklep internetowy gdzie można kupić oryginalne części do BMW-MINI ,
chodzi mi o taki typu "bmwstore", chce kupić oryginalne tarcze i klocki do r53?????
Sklep internetowy z oryginalnymi czesciami
-
- Nowy
- Posiadane auto: MINI ONE R50 2004
Re: Sklep internetowy z oryginalnymi czesciami
Czy części na tej stronie wychodzą taniej niż bezpośrednio w BMW?
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Dlaczego akurat ci zależy na oryginalne w przypadku części eksploatacyjnych?
Rozumiem jeśli by to chodziło o jakiś czujnik silnika czy szybę.
Myślę ze akurat z cenami BMW na tarcze i klocki przesadziło, tarcza 380zł i klocki 450zł (nie wiem co ładowali do mini na 1-szy montaż ale w programie ETK BMW widniały opisy LUCAS i TEXTAR głównej mierze w modelach BMW)
Ja dlatego zainwestowałem w zimmermanny (chyba ostatnia niemiecka firma z fabryką w Niemczech) / LINK / (oczywiście jest też opcja bez dziurek )
380
A że kiedyś w częściach robiłem to wiem ze te ATE i inne cuda z górnej półki czasami wracały na reklamacje bo się gięły szczególnie w cięższych autach (powyżej 2t)
W MINI nie sądzę aby takie coś miało miejsce ale jak już się kilku opinii wysłuchało ta się od razu takich tematów unika aby mnie nie spotkało
Rozumiem jeśli by to chodziło o jakiś czujnik silnika czy szybę.
Myślę ze akurat z cenami BMW na tarcze i klocki przesadziło, tarcza 380zł i klocki 450zł (nie wiem co ładowali do mini na 1-szy montaż ale w programie ETK BMW widniały opisy LUCAS i TEXTAR głównej mierze w modelach BMW)
Ja dlatego zainwestowałem w zimmermanny (chyba ostatnia niemiecka firma z fabryką w Niemczech) / LINK / (oczywiście jest też opcja bez dziurek )
380
A że kiedyś w częściach robiłem to wiem ze te ATE i inne cuda z górnej półki czasami wracały na reklamacje bo się gięły szczególnie w cięższych autach (powyżej 2t)
W MINI nie sądzę aby takie coś miało miejsce ale jak już się kilku opinii wysłuchało ta się od razu takich tematów unika aby mnie nie spotkało
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Nie wiem czy taniej bo cena zależy od kursu EUR, choć jakiś czas temu kupilem nowy podnośnik szyby za około 170zl a w Inchcape chcieli 450zl. Często promocję są..Lewy pisze:Czy części na tej stronie wychodzą taniej niż bezpośrednio w BMW?
tarcze i klocki
Tarcze i klocki na pierwszy montaż IS daje Brembo bez brendu. Nie wiem czy do wszystkich. modeli.