zderzaki
Moderator: flapjck1
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Re: zderzaki
Jakie masz zderzaki?
Z tyłu raczej nigdy problemu nie było. Chyba, że masz źle blachy spasowane.
Z tyłu raczej nigdy problemu nie było. Chyba, że masz źle blachy spasowane.
wolnossący 1,3 112KM/6700 , 138Nm/5197
Co do spasowania blach to jest napewno ok. Bardziej chodzi mi o to czy sa rozne rodzaje zderzakow i czy przedni powinien byc taki sam jak tylny.
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Były różne zderzaki ale zawsze pasowały
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
ten rant z otworami na śruby mocujące zderzak , złap przez jakąś gumę/szmatkę i odegnij go trochę do dołu , wtedy cały zderzak pójdzie niżej.
ok spróbuję to podgiąć tak jak radzisz i dam znać...
W Mini, które są z 1998 r. nie ma różnicy, możesz założyć tył na przód ponieważ pasują. Nie wiem jak jest w nowszych Mini ponieważ zajmuję się tylko odnową zabytkowych Mini. Pozdrawiam
Czekuś, wrzuć jakieś fotki z odbudowy któregoś z Miniaków bom jest niezmiernie ciekaw jak to wygląda w wersji budżetowej. Pozdr.!
Jakbyś mógł to wrzuć kompleksowo bo ciekawy jestem każdej odbudowy. Sam jestem na tym etapie i chciałbym jak najwięcej doświadczeń zebrać, coś fajnego podejrzeć, itp. Pozdr.!
Okej nie ma problemu. Akurat jestem w trakcie przygotowań do malowania całej karoserii tak więc mogę wysłać zdjęcia przed malowaniem i po i później oczywiście końcowe zdjęcie jak już będzie poskładany
to albo załóż nowy wątek w galerii, albo przeslij mi je na priv. Dzięki i pozdr.!
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Jeżeli tyle miniaków już zrobiłeś to się nimi pochwal, załóż nowy wątek i pokazuj, sam też jestem ciekawyczekus94 pisze:Okej nie ma problemu. Akurat jestem w trakcie przygotowań do malowania całej karoserii tak więc mogę wysłać zdjęcia przed malowaniem i po i później oczywiście końcowe zdjęcie jak już będzie poskładany