Mały kłopot z klimatyzacją automat
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MINI COOPER S
Mały kłopot z klimatyzacją automat
Mam taki kłopot po właczeniu klimy na AUTO wszystko działa ok. ale po wyłączeniu przyciskiem AUTO na wyświetlaczu włączają sie nawiewy na szyby ,tułów i nogi.Jedynym wyjściem jest ręczne powyłączanie .Jeździłem innymi MINi i w żadnym tak sie nie działo .Czy ktoś wie jak to samemu zrobić żeby sie to nie włączało.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Mały kłopot z klimatyzacją automat
instrukcj obslugi a tam tip typu 4x mode w 3 sekundy 

Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Swój Człowiek
Dzięki za odpowiedź ale jestem tępy i niewiem co mam porzyciskać 4x .Proszę się nie śmiac ale czy możesz mi napisać tak po ludzku co mam nacisnąć.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
akurat tu podalem przyklad ze swojej marki, nie wiem jak w mini, ale po przestudiowaniu instrukcji powinno sie wyjasnic
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Swój Człowiek
Niestety w instrukcji nic nie ma jak to zrobić próbowałem tak jak mi doradziłeś ale nawiewy wyłączają sie tylko do momentu aż nie zgasisz silnika potem z powrotem wraca do wszystkich nawiewów.Nikt więcej nie wie jak to zrobić?