Zakładam nowy temat - Jeśli jest ktoś kto chciałby taki polarek a nie może być na zlocie - jest okazja aby sobie taki zamówić - tyle tylko, że już bez sponsorów - ponieważ oni wspierają zlot a nie polary
Koszt takiego polarku
75 zł + wysyłka
Załączniki
JPG - zlot projekt wersja 3 - 3 logotypy.jpg (54.11 KiB) Przejrzano 2511 razy
Beny pisze:Jeśli są wzory damskie to jestem zainteresowany 2 sztukami: męska M i damska S lub M (jaka duża ta S?)
Poproszę kogoś zeby odebrał dla mnie na zlocie.
Beny pisze:Jeśli są wzory damskie to jestem zainteresowany 2 sztukami: męska M i damska S lub M (jaka duża ta S?)
chodzi Ci o krój? - jeśli tak to sorki zapomniałem dodać są oczywiście rodzaje damskie i męskie - kolor tylko czarny - ponieważ taki został przyjęty jako zlotowy - do wszystkiego pasuje i się nie brudzi
Mogę Ci odebrać jakby co
Jeśli zdążą wykonać - aktualnie produkują się jeszcze polary na Zimowy - to jest priorytetowa sprawa więc nie obiecuję, że zdążą z tymi dodatkowymi na czas. Firma ma mnóstwo zleceń. Robili polarki m.in. dla Verva Street Racing - choć osobiście nie znam ich i to będzie dziewicze zamówienie
Mogę Ci odebrać jakby co
Dam Ci kasę przed wyjazdem
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979