Austin Mini Cooper MK1 1966
Moderator: flapjck1
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: Austin Mini Cooper MK1 1966
nie uważam aby pytanie było niezasadne. Relacja się urywa- sam jestem czy udało się dokończyć projekt
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
fakt trochę czasu minęło, jednak ostatecznej prezentacji nie było ! na tamtym etapie były jeszcze problemy z hydrolastikiem i hamulcami 7 cali
tak wyglądał przed odbudową
- Załączniki
-
- luka1.jpg (60.71 KiB) Przejrzano 2334 razy
MJ
Minis pisze:fakt trochę czasu minęło, jednak ostatecznej prezentacji nie było ! na tamtym etapie były jeszcze problemy z hydrolastikiem i hamulcami 7 cali
masz fotke jak wyglada teraz
-
- Nowy
- Posiadane auto: Rover Mini Cooper 1,3 .1992r Morris Mini 850 de luxe 1967r
sorry za odgrzewanie kotleta, ale znalazłem link do czegoś takiego:
http://www.classiccarsforsale.co.uk/car ... 66/134210/
szkoda, że kolega Łukasz nie pochwalił się swoją odbudową do końca, ale mam wrażenie, że samochód był szykowany z premedytacją na handel.
Pozdr.!
szkoda, że kolega Łukasz nie pochwalił się swoją odbudową do końca, ale mam wrażenie, że samochód był szykowany z premedytacją na handel.
Pozdr.!
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
z czegos trzeba zyc ja mu tam zycze żeby go sprzedal za ta kasiure
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Fajnie byłoby, żeby auto zostało w PL. Ale tutaj nikt go nie kupi za 65 tys. PLN Pozdr.!
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Luomo,
Łykaj od Łukasza cooperka za tą kasę, przecież twój projekt otrze się o taką kwotę a będziesz miał oryginała
Łykaj od Łukasza cooperka za tą kasę, przecież twój projekt otrze się o taką kwotę a będziesz miał oryginała
Kusząca propozycja, ale mój chyba jednak będzie ciut lepszy (wiem co w moim będzie siedzieć). Fakt, ten jest oryginalny (chyba) i to jest jego duży atut. Wolałbym tego na hydrolasticu (czerwony), przewijał się kiedyś ten temat przez forum. Poza tym, wątpię, czy wymiana wchodziłaby w grę, a za taka cenę nikt go w PL nie kupi (ani szarego, ani mojego). Pozdr.!
- rogal
- Super użytkownik
- Posiadane auto: 6 x MINI
- Kontakt:
Masz żal do niego o to?Luomo pisze:sorry za odgrzewanie kotleta, ale znalazłem link do czegoś takiego:
Pozdr.!
pozdrawiam
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Eee, nie, chodzi raczej o to, że opowieść niedokończona, a samochód już na sprzedaż. Pozdr.!
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
Zupełnie nie rozumiem nastawienia, które bije po oczach: szykowany z premedytacja na sprzedaż, co miałeś na myśli? Ze druciarstwo?
Ja tu widze pięknie zrobionego klasyka mk1 i auta na takim poziomie raczej w Polsce nie znajdziesz.
Sam mam mk1 i wiem doskonale ile do oryginalnego stanu brakuje - ale ja akurat inna koncepcje miałem przy odbudowie.
Podsumowując - oceniaj auto a nie wylewaj swoje marne żale na temat intencji właściciela
Ja tu widze pięknie zrobionego klasyka mk1 i auta na takim poziomie raczej w Polsce nie znajdziesz.
Sam mam mk1 i wiem doskonale ile do oryginalnego stanu brakuje - ale ja akurat inna koncepcje miałem przy odbudowie.
Podsumowując - oceniaj auto a nie wylewaj swoje marne żale na temat intencji właściciela
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Moje "żale" dotyczyły raczej braku ciągu dalszego relacji z odbudowy. Brak zdjęć wnętrza np., itp. Co właściciel zrobi z tym Miniakiem to mnie nie interesuje. Wyraziłem swoją opinię na forum, do której mam prawo. Masz odmienne zdanie, to bardzo fajnie, szanuję je i nie zamierzam Cię za to atakować (vide Twój post). Jeżeli wiecie jaka jest historia pojazdu to może raczej podzielcie się tą wiedzą, wtedy łatwiej będzie zrozumieć intencje właściciela. Pozdr.!