Moje mini w trakcie remontu
Moderator: flapjck1
Re: Moje mini w trakcie remontu
Moje mini już za chwileczkę bvędzie gotowe niestety fotek nie ma jeszcze oficjalnie ale naprawdę wygląda super
Już się nie mogę doczekać mini doktor odstawia kawał dobrej roboty.
Arden już się składa, autko już ma zapięte wózki jest całe uzbrojone w środeczku i na zewnątrz czekamy tylko na
strojenie gażniczków i wrrrrrrrrrrrum
Już się nie mogę doczekać mini doktor odstawia kawał dobrej roboty.
Arden już się składa, autko już ma zapięte wózki jest całe uzbrojone w środeczku i na zewnątrz czekamy tylko na
strojenie gażniczków i wrrrrrrrrrrrum
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
kto podejmuje sie strojenia gaznikow??
jakie masz konkretnie zalozone i jakie maja parametry??
jakie masz konkretnie zalozone i jakie maja parametry??
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
To jeszcze przez chwilką pozostanie tajemnicą powiem tylko że są dwa duże podwójne i nazyawją się na A
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
leitmotiv??
inny leitmotiv??
na A ?? nie znam P
weber dcoe odpada
dellorto dhla odpada
selex/mikuni phh odpada
nie mam wizji
chyba ze jakies hamerykanskie wynalazki albo jakies amale ale nie spotkalem sie z podwojnymi
inny leitmotiv??
na A ?? nie znam P
weber dcoe odpada
dellorto dhla odpada
selex/mikuni phh odpada
nie mam wizji
chyba ze jakies hamerykanskie wynalazki albo jakies amale ale nie spotkalem sie z podwojnymi
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Mała zmyłka ale widzę że mocno drążysz temat ok powiem żadne podwójne żadne potrójne poprostu amale
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
czemu amale?? co przemawia za takim wyborem?? bo nie analizowalem tematu pod katem baterii gaznikow...
dla mnie podwojne dhla45 ze zwezkami 35mm to by bylo wszystko co potrzeba a i prosciej wystroic no chyba ze silnik ma skonczyc z kreceniem wczesniej niz przy 7 tys to wtedy mniejsze przeloty
a wlasnie jak to wyglada w srodku?? jakis specjalny wzmacniany wal masz??
dla mnie podwojne dhla45 ze zwezkami 35mm to by bylo wszystko co potrzeba a i prosciej wystroic no chyba ze silnik ma skonczyc z kreceniem wczesniej niz przy 7 tys to wtedy mniejsze przeloty
a wlasnie jak to wyglada w srodku?? jakis specjalny wzmacniany wal masz??
Kolejna wizyta u doktora w Krakowie stolicy Krlów Poskich , veni vidi vici , motor już odpala i nawet troche stroi na tych nieposłusznych amalach.
Wyrywa się z ramy na której jest odpalany!!!!
Skąd w nim ta moc powiem wam że cholera mnie bierze jak patrzę na brak zimy i brak mini !!!
Ale co sie odwlecze to nie uciecze.
Sprawa samochodu grubo ogarnięta wszystko na miejscu , kilka detali do zainstalowania i wkładamy serducho!!!
Mam nadzieję że luty będzie suchy bo wtedy będziemy testować go na drodze .......
Wyrywa się z ramy na której jest odpalany!!!!
Skąd w nim ta moc powiem wam że cholera mnie bierze jak patrzę na brak zimy i brak mini !!!
Ale co sie odwlecze to nie uciecze.
Sprawa samochodu grubo ogarnięta wszystko na miejscu , kilka detali do zainstalowania i wkładamy serducho!!!
Mam nadzieję że luty będzie suchy bo wtedy będziemy testować go na drodze .......
.Moim jeszcze sie nie chwalilem, lecz tez jest na ukonczeniu i chetnie chcialbym porownac, ktory jest tak naprawde tym cukiereczkiem , jak to nazywasz.Motox pisze:Rozpowiadam bo to ma być rodzynek dopieszczony z kazdej strony. ZOBACZYMY już także się d
oczekać nie mogę tym bardziej , że czasem mamy się pozamieniać
A co Ty kolego engel.49 tam masz ciekawego? pochwal się troszkę, jakieś może pierwsze fotki z małym opisem. My lubimy oglądać "cukiereczki"
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
no wlasnie czarek tez by mogl wkleic juz jakies aktualizacje
i linke z filmikiem z odpalania silnika
i linke z filmikiem z odpalania silnika
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Czarek, to w poniedziałek jest ten wielki dzień na który tak czekamy? Już Doktorowi nie zostało zbyt wiele ... części do skręcenia
Pozdrawiam, Saint
Pozdrawiam, Saint
Zawodowy Szyderca
Tak już się nie mogę doczekać choć u mnie słabo z czasem i nie będzie mnie niestety w poniedziałek w krakowie
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
chyba zaglądnę do doktora zobaczyc to cudo w ostatniej fazie, bo oglądamy go u doktora już od ...... pogubilem się w tych datach
mam nadzieję że Doktor nie ma tego za złe, autko wygląda naprawdę obiecująco (no może za dużo czerwieni w środku jak na moje gusta), ale mini to takie autko że każdy je robi na swój sposób i każdy sposób jest dobry jesli uszcześliwia właściciela,
pozdrawiam i powodzenia w śmiganiu miniakiem
mam nadzieję że Doktor nie ma tego za złe, autko wygląda naprawdę obiecująco (no może za dużo czerwieni w środku jak na moje gusta), ale mini to takie autko że każdy je robi na swój sposób i każdy sposób jest dobry jesli uszcześliwia właściciela,
pozdrawiam i powodzenia w śmiganiu miniakiem
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Elo Elo już mam info na temat powolnych ale baaardzo precyzjnych prac nad moim Mini ARD...
Doktor już ostatecznie po wielu dniach spędzonych przy moim silniczku poskładał i ogarnął silinik i gaźniki ............Wkłada go do autka i jeszcze zmiany kosmetyczne i ruszamy w drogę...........
A w planach następny projekt samochodowy rodem z UK...........ale to dopiero za rok jak uporam się z miejscem parkingowym na moje pozostałe potwory z gwiazdą na masce.
Doktor już ostatecznie po wielu dniach spędzonych przy moim silniczku poskładał i ogarnął silinik i gaźniki ............Wkłada go do autka i jeszcze zmiany kosmetyczne i ruszamy w drogę...........
A w planach następny projekt samochodowy rodem z UK...........ale to dopiero za rok jak uporam się z miejscem parkingowym na moje pozostałe potwory z gwiazdą na masce.
Witam serdecznie Mini Maniaków oto pierwsza fotka mini Czarka jeszcze u nas w warsztacie, a na poczatku marca oficjalny wyjazd
Pozdrawiam
Tomasz Mroskowiak
Mini Doktor Co.
Pozdrawiam
Tomasz Mroskowiak
Mini Doktor Co.
- Załączniki
-
- m1.JPG (60.25 KiB) Przejrzano 943 razy