Cooper S
Cooper S
Pierwsze Mini w domu
cooper S 2005
parę rzeczy do ogarnięcia, m.in. coś metalowego doklejonego przy rancie reflektora, zauważyłem, że to chyba ktoś dołożył (cel???) po lewej i prawej, aż boję się co się skrywa pod. Złamany bagnet oleju, poci się wąż przy wspomaganiu i dosyć mocno świszczy powietrze od strony drzwi kierowcy. To tyle jak na ten moment
cooper S 2005
parę rzeczy do ogarnięcia, m.in. coś metalowego doklejonego przy rancie reflektora, zauważyłem, że to chyba ktoś dołożył (cel???) po lewej i prawej, aż boję się co się skrywa pod. Złamany bagnet oleju, poci się wąż przy wspomaganiu i dosyć mocno świszczy powietrze od strony drzwi kierowcy. To tyle jak na ten moment
- Załączniki
-
- m.jpg (62.92 KiB) Przejrzano 3004 razy
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2014, 19:07 przez Hollly, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: Cooper S
Fajny taki kolor właśnie mi się widzi, daj coś więcej fotek (wnętrze itp...)
Też Włoch jak i mój, ja się w swoim przeraziłem oleju czarna woda się wylała (ale oni tak mają akurat o to nie dbają) za to mechanik będzie chwalił jak w zawieszeniu przyjdzie dłubać - brak rdzy. Z bagnetów też nie umieją chyba korzystać bo też miałem urwany i ładnie taśmą poklejone
Też Włoch jak i mój, ja się w swoim przeraziłem oleju czarna woda się wylała (ale oni tak mają akurat o to nie dbają) za to mechanik będzie chwalił jak w zawieszeniu przyjdzie dłubać - brak rdzy. Z bagnetów też nie umieją chyba korzystać bo też miałem urwany i ładnie taśmą poklejone
fotki zrobię jak go ogarnę, niestety zaraz po zakupie i krótkiej przejażdzce musiałem wstawić go do garażu i zmykać na delegację. Czy to normalne, że podczas mocnej ulewy, woda spływa gdzieś w okolicę chłodnicy? Wracałem w bardzo mocnym deszczu i po nagrzaniu mocno dymiło parą - bez żadnego zapachu. Deszcz się skończył i para zniknęła. Dziwne.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
To jest normalny objaw ale te dymki ulatniają się z intercoolera, a nie chłodnicy. Gdzieś ciepło musi oddać, a podczas deszczu jest to zauważalne, pierwszy raz też miałem "głowę" jak z wlotu na masce nagle dymki szły
uspokoliłeś mnie, bo w pierwszej chwili pomyślałem, że auto mi się fajczy...Ajo_00 pisze:To jest normalny objaw ale te dymki ulatniają się z intercoolera, a nie chłodnicy. Gdzieś ciepło musi oddać, a podczas deszczu jest to zauważalne, pierwszy raz też miałem "głowę" jak z wlotu na masce nagle dymki szły
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Clubman
Swist powietrz tez przerabialem...po prostu szyba sie nie domykala. Wystarczylo zdjac boczek i troche pomajsterkowac.
Japan Motors Bielsko - Biała [Mitsubishi, Suzuki, Nissan] - 667 071 387
Przerabiam temat nowych opon.
Rezygnuję z drogich run on flat. Wskoczy do bagażnika zestaw mini mobility system.
Czy ktoś porusza sie na zestawie w rozmiarze 215/40/17?
Ceny w ww. zdecydowanie niższe od 205/45/17. Zastanawia mnie tylko, czy nic nie będzie obcierać.
Rezygnuję z drogich run on flat. Wskoczy do bagażnika zestaw mini mobility system.
Czy ktoś porusza sie na zestawie w rozmiarze 215/40/17?
Ceny w ww. zdecydowanie niższe od 205/45/17. Zastanawia mnie tylko, czy nic nie będzie obcierać.
Nie da sie edytować...
Może ktoś zerknąć (właściciel cooper S) do dowodu rejestracyjnego i powiedzieć co ma wpisane?
W moim tymczasowym jest cooper bez s (jak psikuta bez s )czy tak ma być czy diagnosta dał ciała...
Może ktoś zerknąć (właściciel cooper S) do dowodu rejestracyjnego i powiedzieć co ma wpisane?
W moim tymczasowym jest cooper bez s (jak psikuta bez s )czy tak ma być czy diagnosta dał ciała...
- satyr88
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R53
- Kontakt:
ja mam w dowodzie Cooper S
Sam takiego szukam ! Bardzo ładna sztuka
- Yazek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R55
Z "S" jest tak, że jeśli diagnosta i ktoś jeszcze nie wpiszą w dokumentach Cooper S, to w Urzędzie już nie mogą dopisać. Czy z "S", czy bez S wg. urzędników jest poprawnieHollly pisze:Każdy ma widzę inaczej. Niektórzy mają jeszcze do tego BMW jako markę
Ostatnio zmieniony 20 cze 2014, 08:41 przez Yazek, łącznie zmieniany 1 raz.
Yazek