Najwyższy czas ogłosić, że patronat nad II Krakoskim Mobilnym Zlotem Mini objął Mini Klub Polska. Dzięki współpracy z Klubem zlot będzie jeszcze "bardziejszy"
Do końca zapisów został niecały tydzień - spóźnialscy mają czas do 5 maja! Zapraszamy do rejestracji na http://krakoskizlotmini.pl/
witam . chciałem się wczoraj zapisać na zlot, ale miejsc już brak ( jestem na liście rezerwowej) - powiedzcie mi czy można mimo to przyjechać do Huciska i pobawić się z bracią miniaków? Jestem nowy - miniaka mam od niedawna, wieć tym bardziej fajnie by było skorzystać z Waszego doświadczenia.Najwyżej nocleg załatwię sobie gdzieś indziej. Jest taka opcja?
Nam sie tez marzy setka bedzie jednak 40 samochodow. Juz wiecej nie bedzie gdyz zapisy zakonczone w dniu wczorajszym. Ewentualnie jesli bedzie jeszcze jakas chetna osoba to max do jutra moze nam dac znac. Potem juz podajemy ilosc miejsc w hotelech i w drukarni, wiec lista bedzie juz zamknieta.
Kermit pisze:Nam sie tez marzy setka bedzie jednak 40 samochodow. Juz wiecej nie bedzie gdyz zapisy zakonczone w dniu wczorajszym. Ewentualnie jesli bedzie jeszcze jakas chetna osoba to max do jutra moze nam dac znac. Potem juz podajemy ilosc miejsc w hotelech i w drukarni, wiec lista bedzie juz zamknieta.
Czyli rozumiem, że zgłosiło się do wczoraj 40 załóg łącznie z listą rezerwową.