Czego oczekuję od Klubu
Moderator: flapjck1
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
Czego oczekuję od Klubu
Zamieszczam ten temat w sprawach organizacyjnych - ponieważ tu wydaje mi się pasować najlepiej - wszak chodzi o dobrą organizację w klubie.
Jako nowy prezes MKP - chciałbym się dowiedzieć czego oczekujecie od NOWEGO ZARZĄDU - jaką macie wizję, pomysły - jakie żale i niezadowolenia w sobie kryjecie.
Ja swoje wizje, plany mam - powoli zabieram się do realizacji (krok po kroku) - z czasem będą się one wyłaniały na forum.
Jednak klub nie jest dla mnie tylko dla Nas.
Na pewno nie da się wszystkich zadowolić - ale najważniejsze to wiedzieć - na co zwrócić szczególną uwagę bo najgorsza jest niewiedza.
To ma być takie właśnie miejsce pomysłów oraz ich realizacji.
Jako nowy prezes MKP - chciałbym się dowiedzieć czego oczekujecie od NOWEGO ZARZĄDU - jaką macie wizję, pomysły - jakie żale i niezadowolenia w sobie kryjecie.
Ja swoje wizje, plany mam - powoli zabieram się do realizacji (krok po kroku) - z czasem będą się one wyłaniały na forum.
Jednak klub nie jest dla mnie tylko dla Nas.
Na pewno nie da się wszystkich zadowolić - ale najważniejsze to wiedzieć - na co zwrócić szczególną uwagę bo najgorsza jest niewiedza.
To ma być takie właśnie miejsce pomysłów oraz ich realizacji.
Ostatnio zmieniony 09 sie 2014, 20:58 przez BeMoL, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Czego oczekuję od Klubu
Pierwsza sprawa, która nurtuje mnie od dawna to układ forum, a konkretnie połączenie Mini klasyka z BMW MINI. Nie chodzi tu o jakąś niechęć, wręcz przeciwnie. Chodzi raczej o przejrzystość i unikanie dość częstych pomyłek. Proponowałbym zrobić coś na wzór forum czeskiego:
http://www.minicooperklub.cz/
Bardzo mi się taka formuła podoba i jest przejrzysta. Nie ma konieczności przedzierania się przez tematy, które nie do końca mnie interesują. Jeśli chodzi o tematy zlotowe i inne sprawy organizacyjne to mogą być przecież dublowane lub też zamieszczane w sposób widoczny dla 2 podforów, prawda? Jeśli się mylę to proszę mnie wyprowadzić z błędu Pozdr.!
http://www.minicooperklub.cz/
Bardzo mi się taka formuła podoba i jest przejrzysta. Nie ma konieczności przedzierania się przez tematy, które nie do końca mnie interesują. Jeśli chodzi o tematy zlotowe i inne sprawy organizacyjne to mogą być przecież dublowane lub też zamieszczane w sposób widoczny dla 2 podforów, prawda? Jeśli się mylę to proszę mnie wyprowadzić z błędu Pozdr.!
- and
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
- Kontakt:
Mam pomysł: zorganizujcie IMM:) Wiem, trzeba wygrać organizację ale najpierw trzeba się postarać.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
absolutnie nie!
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- and
- Klubowicz
- Kontakt:
Dlaczego nie?:) Fajnie będzie.
To tak na potwierdzenie tego co napisałem. Długo nie trzeba było czekać
http://forum.mini.org.pl/viewtopic.php? ... d35#125394
Pozdr.!
http://forum.mini.org.pl/viewtopic.php? ... d35#125394
Pozdr.!
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
zawsze mnie bawiło słowo ZORGANIZUJCIEand pisze:Mam pomysł: zorganizujcie IMM:) Wiem, trzeba wygrać organizację ale najpierw trzeba się postarać.
przecież nie mamy pracowników etatowych, jeśli już to należało napisać, ZORGANIZUJMY, PROPONUJĘ SWOJĄ POMOC
poza tym jeden IMM już zrobiliśmy i akurat w moim przypadku mogę użyć słowa z końcówką -MY
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
- and
- Klubowicz
- Kontakt:
Beny, ja wiem że to nie klub będzie sam organizował tylko my wszyscy. Chodziło mi o to, żeby klub wystąpił o organizację jako oficjalna jednostka reprezentująca Polskę.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
wystarczy ze jeden IMM już był i kwasy po nim tez były, ja tam jestem zdania ze starczy
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
And mam lepszy pomysł,
zapraszamy do klubu,
pomóż nam to zorganizować, myslę że znajdzie się więcej chętnych
zapraszamy do klubu,
pomóż nam to zorganizować, myslę że znajdzie się więcej chętnych
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Ciekawe jest to , ze ponad 170 wyświetleń tematu , a tylko 5 osób pisze . Klub z taką ilością członków to dopiero masa kłótni .
PAMPAS
PAMPAS
Ostatnio zmieniony 13 maja 2014, 17:10 przez pampas1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
z organizacją IMM to już za ostro pojechane, postarajmy się aby w tym roku wrześniowe nadmorskie spotkanie wypaliło to będzie spory sukces...
Leyland Mini Clubman
- Killer1629
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Ja kolejny raz napiszę to co chcę od 2011 roku... poproszę o ramki na tablicę rejestracyjną z logo klubu itp.
Killer1629
- mikiV8
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini Morris 1973 998cc - w trakcie remontu
Jestem dokładnie tego samego zdania co przedmówcy - na razie dajmy sobie spokój z IMM-em, spróbujmy najpierw wyprowadzić nasze wewnątrz klubowe sprawy na prostą i za kilka lat, jeśli będzie się to dobrze rozwijać i jeśli będzie przybywało Klubowiczów, którzy będą mogli pomóc w organizacji, to wtedy możemy pomyśleć o porywaniu się na imprezę na tak dużą skalę.
Tak jak mówił Bemol, mamy już kilka swoich planów i celów, do których będziemy starali się dążyć, ale jesteśmy bardzo ciekawi Waszych opinii, zastrzeżeń i pomysłów. Piszcie w tym temacie jak najwięcej, abyśmy mogli wyciągnąć z tego jak najwięcej wniosków. No i oprócz aktywności na forum, liczymy na Waszą sporą frekwencję podczas Walnego Zebrania w niedzielę 01.06.2014
Pozdrawiam
Mikołaj
Edit: Killer1629, wszystko jest zaplanowane - będziemy chcieli dorobić nową partię klubowych podkładek pod tablicę, koszulek, smyczek itp i byłoby to już dawno przez nas załatwione, tylko póki co mamy związane ręce - póki nie zrobimy drugiego uzupełniającego Walnego, nie mamy dostępu do konta klubowego (Bemol był nawet w tej sprawie w oddziale naszego banku w Warszawie). Jak będzie po Walnym i jak będziemy już mieli dostęp do konta, ruszamy z kopyta z tą i z innymi sprawami wymagającymi dostępu do pieniędzy
Tak jak mówił Bemol, mamy już kilka swoich planów i celów, do których będziemy starali się dążyć, ale jesteśmy bardzo ciekawi Waszych opinii, zastrzeżeń i pomysłów. Piszcie w tym temacie jak najwięcej, abyśmy mogli wyciągnąć z tego jak najwięcej wniosków. No i oprócz aktywności na forum, liczymy na Waszą sporą frekwencję podczas Walnego Zebrania w niedzielę 01.06.2014
Pozdrawiam
Mikołaj
Edit: Killer1629, wszystko jest zaplanowane - będziemy chcieli dorobić nową partię klubowych podkładek pod tablicę, koszulek, smyczek itp i byłoby to już dawno przez nas załatwione, tylko póki co mamy związane ręce - póki nie zrobimy drugiego uzupełniającego Walnego, nie mamy dostępu do konta klubowego (Bemol był nawet w tej sprawie w oddziale naszego banku w Warszawie). Jak będzie po Walnym i jak będziemy już mieli dostęp do konta, ruszamy z kopyta z tą i z innymi sprawami wymagającymi dostępu do pieniędzy
Ostatnio zmieniony 13 maja 2014, 20:33 przez mikiV8, łącznie zmieniany 1 raz.
- and
- Klubowicz
- Kontakt:
Było pytanie o wizję, no to miałem wizję pt "IMM Poland":) Czepcie się kogoś bez wizji:)