Mój miniaczek:)

Część forum poświęcona naszym Miniakom. Zanim założysz nowy post, zapoznaj sie z panującymi tu zasadami.

Moderator: flapjck1

magdak
Nowy
Nowy
Posiadane auto: Mini Cooper R56 2007

Mój miniaczek:)

Post autor: magdak »

Witajcie:)
Na razie z jednym zdjęciem i to dość byle jakim,zrobionym dzień po zakupie- ale chciałam się pochwalić moim Miniaczkiem i przedstawić się na forum:) świeżo upieczona i wyjątkowo tym faktem podjarana właścicielka Mini Coopera (bez S :wink:
Rozrzut autkowy mam spory, długo nie mogłam znależć "tego jedynego", który pasowałby mi w 100%- tak więc był już i Hyundai Coupe, i "stary" Yaris, i "nowy" Yaris, i Grand Vitara i.. kilka jeszcze..Aż w końcu jest ON-czyli mój Miniaczek :lol: I już wiem, że to chyba TO auto, które pozostanie ze mną na dłużej i (kiedyś) zostanie zastąpione- mam nadzieję, także kolejnym Mini.
Wyjechał kilka lat temu z Inchape we Wrocławiu, tu tez był serwisowany przez te lata i kilka dni temu do tego Wrocławia powrócił, żeby znaleźć się w moich rękach:)
Jeszcze kilka miesięcy temu nie planowałam kupna miniaka i nie miałam zielonego pojęcia o tych autach, jednak jak się okazało- była to miłość od pierwszego wejrzenia- a raczej jazdy:)
Mój mąż, jeżdżący zawsze sportowymi autami, sceptyczny względem mojego pomysłu miniakowego, po kilku przejażdżkach twierdzi, że w zasadzie to "nawet" on mógłby mieć takiego, tylko oczywiście w bardziej męskim wydaniu/stylizacji/osiągach- a to chyba największe uznanie z jego strony :roll:
W tym miejscu chcę podziękować za wiedzę, którą zgromadziliście na tym forum :idea: Tak więc powracam do grzebania w tematach nt Mini BMW i pozdrawiam wszystkich:)
Magda
P.S. Tablica zamazana, bo jeszcze był na poprzednich numerach...
Załączniki
mini.jpg
mini.jpg (57 KiB) Przejrzano 1610 razy
Ostatnio zmieniony 21 maja 2014, 10:58 przez magdak, łącznie zmieniany 1 raz.
Miniaczek:)
Awatar użytkownika
BeMoL
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio

Re: Mój miniaczek:)

Post autor: BeMoL »

Witaj na forum. Gratuluje samochodu. Czekamy na więcej fotek. No i do zobaczenia na jakimś zlocie.
Awatar użytkownika
Yazek
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MC R55

Post autor: Yazek »

Gratulacje:)
Zakup pierwszego Miniaka to sama radość, a to dopiero początek przyjemności:)
Do zobaczenia na zlotach, spotach i na drodze:)
Yazek
magdak
Nowy
Nowy

Dziękuję:) Radość z jazdy jest nie do opisania- naprawdę po tylu latach użytkowania różnych aut nie spodziewałam się, że jazda może sprawiać taką aż radochę- a kierowcą jestem naprawdę "urodzonym" i uwielbiam prowadzić :mrgreen: Jednak dopiero Miniak to jest to- mimo, że to Cooper bez "S":) Może następny będzie S :roll:
Mam nadzieję, że w weekend zrobię porządne zdjęcia i zaprezentuję autko z bliska:)
pozdrawiam i do zobaczenia na trasie- a propos zlotów to zaraz muszę zgłębić temat Mini Klubu Polska :idea:
magdak
Nowy
Nowy

Ostatnio zmieniony 08 cze 2014, 15:45 przez magdak, łącznie zmieniany 2 razy.
ScorpioPL
Nowy
Nowy
Posiadane auto: Mini Cooper S R53 & Kuga 2.5T

Post autor: ScorpioPL »

link nie dziala
magdak
Nowy
Nowy