sprawy organizacyjne
Moderator: flapjck1
sprawy organizacyjne
Witam wszystkich i znowu kontrowersja. 2007.10.15 otrzymalem wiadomosc o usunieciu mego linka.od moderatora,lub Administratora, szkoda ze nie ma smialosci podpisac sie pod tym -o czym decyduje.Jak sie wkuzy to bedzie ;;wywalal;; wszystko co napisze. Chce mnie nawet straszyc nie majac zadnych podstaw,gdyz staram sie nienaruszac zadnego z punktow regulaminu. W tym miejscu sie myli jezeli mysli ze moze do mnie tak sie odzywac. Jezeli tak to prosze mi podac ktory punkt,to jezeli ma racje,naperno w przyszlosci nie popelnie takiego bledu.Ja podpisuje sie zawsze pod tym co pisze i stwierdzam ze ten Pan / bez podpisu/ wielokrotnie narusza prawa regulaminu-myslac ze jest nietykalny i bezkarny. Przeciet to nie Jego prywatny folwark i nad nim jakas kontrola tez istnieje. Jezeli sam o tym nie wie to powinien przyjac sobie to do wiadomosci,co reprezentuje,i postawa swoja dawac przyklad innym-nie odwrotnie. Nie bedac goloslowny podaje przyklady naruszania przez tego Pana Regulaminu i tak:§1 pkt 3,§1 pkt.5. §3. pkt.1. Uwazam ze za takie postepowanie sam moze dostac negatywa. W swoich wypowiedziach nigdy nikogo nie urazilem,a to ze wyrazam slowa prawdy-ktore byc moze nie dla wszystkich sa zrozumiale,lub po prostu nie chca zrozumiec. Jezeli ma byc to towarzystwo wzajemnej adoracji, o ograniczonej mozliwosci wyrazania swoich opini to cos nie tak.Naleze do wielu klubow na Swiecie lecz z takim czyms jeszcze sie nie spotkalem. Znowu bedzie ze jestem kontrowersyjny i wkladam kij w mrowisko.Jak dotad mysle ze z uczestnikami Forum jako tako nawiazalem kontakt mimo mojej kontrowersyjnosci. Natoniast z Panen ktory sie nie podpisal jest roznie.Jezeli zasluguje na otrzymanie ostrzezenia,to je z pokora przyjme,ale prosze je uzasadnic i podpisac sie pod nim,co chociazby dobre obyczaje nakazuja. Ciekaw jestem czy tego posta tez wywalisz i nie pokazesz go na stronie. A moze pozwolisz innym wypowiedziec sie na ten temat.Posta tego sobie zapisalem i wydrukowalem,gdybys chcial go wywylic Pozdrawiam
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: sprawy organizacyjne
Skoro skopiowałeś i wydrukowałeś to jeszcze nagraj wideo i to jakiejś arabskiej telewizji daj... albo do TVNu, będą "Taśmy Prawdy 2"
Jeśli coś Ci admin/moderator skasował to znaczy że coś zrobiłeś źle. A z tymi osobami jest jak z bramkarzami w klubach. Nie mają obowiązku się tłumaczyć. Takie niepisane prawo.
Czy możesz w końcu wrzucić jakieś swoje fotki motoryzacyjne, obiecane pojazdy po renowacji?
I dla zaspokojenia mojej dziecięcej ciekawości to napisz wymień proszę chociaż 3 inne forumy do których należysz...
I czy naprawdę tak trudno jest napisać jednego posta z odpowiedziami do 3 osób a nie 3 pod sobą?
pozdrawiam
Alek
Jeśli coś Ci admin/moderator skasował to znaczy że coś zrobiłeś źle. A z tymi osobami jest jak z bramkarzami w klubach. Nie mają obowiązku się tłumaczyć. Takie niepisane prawo.
Czy możesz w końcu wrzucić jakieś swoje fotki motoryzacyjne, obiecane pojazdy po renowacji?
I dla zaspokojenia mojej dziecięcej ciekawości to napisz wymień proszę chociaż 3 inne forumy do których należysz...
I czy naprawdę tak trudno jest napisać jednego posta z odpowiedziami do 3 osób a nie 3 pod sobą?
pozdrawiam
Alek
Alik_k pisze:Skoro skopiowałeś i wydrukowałeś to jeszcze nagraj wideo i to jakiejś arabskiej telewizji daj... albo do TVNu, będą "Taśmy Prawdy 2"
pozdrawiam
Alek
Alik takie niepisane prawa mial tez Husain i jak skonczyl- A z tymi bramkarzami to moze cos zmienic,gdy sie nie sprawdza ten system. Pomysl.
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Ale system sprawdza się genialnie... wrrrrróć... sprawdzał się dopóki się nie pojawił na forum pewien mąciwoda co się musi nauczyć że to nie lekcja PRAWA ani J. Polskiego!! To jest miejsce żeby ludzie podyskutowali o czym chcą w luźny sposób.
Natomiast porównywanie tego o czym ja pisze do Husajna to już przegięcie.
zaczynasz mnie Panie Engel.49 denerwować... ale to pewnie przez to IQ... 49 to nie jest imponujący wynik
Natomiast porównywanie tego o czym ja pisze do Husajna to już przegięcie.
zaczynasz mnie Panie Engel.49 denerwować... ale to pewnie przez to IQ... 49 to nie jest imponujący wynik
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
na tym forum jest jeden admin jeden moderator
admin to ulver
moderator to ja
nie naduzywam swoich mozliwosci zbyt czesto, ale w przypadku kolegi engela49 jestem zmuszony robic to dosc czesto
z powodow nastepujacych:
nieczytelne cytowanie, czasami bez zadnego dopisku z jego strony
pisanie 3 postow od siebie pod soba, co robi sie malo czytelne, naprawde prosze o pisanie w jedym poscie cytatow do tychze 3 oponentow
wstawianie calego dlugasnego cytowanego textu zamiast tylko 1 zdania do ktorego sie ustosunkowuje
poza tym prosze o nie organizowanie wycieczek osobistych - czy to jest zrozumiale?? bo uzylem slangu
a pod textem o usuwaniu tez sie podpisuje bo to byla moja robota i bede tak robil jak stwierdze ze poprawianie czyichs postow mnie meczy
pozdrawiam
ps: polecam uzycie funkcji "przeczytaj swoj post" po jego napisaniu
admin to ulver
moderator to ja
nie naduzywam swoich mozliwosci zbyt czesto, ale w przypadku kolegi engela49 jestem zmuszony robic to dosc czesto
z powodow nastepujacych:
nieczytelne cytowanie, czasami bez zadnego dopisku z jego strony
pisanie 3 postow od siebie pod soba, co robi sie malo czytelne, naprawde prosze o pisanie w jedym poscie cytatow do tychze 3 oponentow
wstawianie calego dlugasnego cytowanego textu zamiast tylko 1 zdania do ktorego sie ustosunkowuje
poza tym prosze o nie organizowanie wycieczek osobistych - czy to jest zrozumiale?? bo uzylem slangu
a pod textem o usuwaniu tez sie podpisuje bo to byla moja robota i bede tak robil jak stwierdze ze poprawianie czyichs postow mnie meczy
pozdrawiam
ps: polecam uzycie funkcji "przeczytaj swoj post" po jego napisaniu
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow