Czy moglibyście mi podac namiar na dobrego mechanika od Mini w Poznaniu? Mam kilka problemów, również z elektryką, które wymagają szybkiej naprawy, a nie znam żadnego specjalisty w Poznaniu. Nie chciałbym eksperymentować na moim Mini :/
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Mechanik w Poznaniu?
Moderator: flapjck1
Pilne!!!
Hej, czy naprawdę nikt nie naprawia Miniaków w Poznaniu?!
Trochę posiadaczy Mini w Poznaniu jest... mam rozumieć , że nie chcecie mi pomóc, czy wszyscy jeździcie ze swoimi samochodzikami do warsztatu setki kilometrów stąd?
Proszę pomóżcie, zaczynam się poważnie martwić o moje autko...
Trochę posiadaczy Mini w Poznaniu jest... mam rozumieć , że nie chcecie mi pomóc, czy wszyscy jeździcie ze swoimi samochodzikami do warsztatu setki kilometrów stąd?
Proszę pomóżcie, zaczynam się poważnie martwić o moje autko...
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Mechanik w Poznaniu?
jezdza daleko do warszawy pod kielce albo robia sobie sami
zajeci chyba mocno rzadko odwiedzaja forum lap po prostu kazdego indywidualnie za frak i wyduszaj zeznania
zajeci chyba mocno rzadko odwiedzaja forum lap po prostu kazdego indywidualnie za frak i wyduszaj zeznania
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
warsztat dla mini i innych "oryginałów"
Piotr Jaraczewski
ul. Dąbrowskiego 455 Poznań
(Smochowice)
tel. 061 663 86 47
pon.- pt. 9.00 – 17.00
Warsztat można łatwo rozpoznać bo na placu stoją kasty od miniaków - powiedzmy piętrowo.
Lepiej wcześniej zadzwońić i powiedzieć co i jak bo tak z marszu to tata nie zawsze ma czas
Mam nadzieje że pomożemy
Pozdrawiam
ul. Dąbrowskiego 455 Poznań
(Smochowice)
tel. 061 663 86 47
pon.- pt. 9.00 – 17.00
Warsztat można łatwo rozpoznać bo na placu stoją kasty od miniaków - powiedzmy piętrowo.
Lepiej wcześniej zadzwońić i powiedzieć co i jak bo tak z marszu to tata nie zawsze ma czas
Mam nadzieje że pomożemy
Pozdrawiam
Wielkie dzieki za informacje Nasze autko zaczyna coraz bardziej ukazywac swoje prawdziwe oblicze wiec napewno sie przyda. Chyba po tym jak tydzień temu zrobiliśmy 1200km trochę się zmęczył, heh
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
-
- Nowy
- Posiadane auto:
Czesc
Czy ten zaklad ktos sprawdzal?
Jakies inne w Poznaniu sie pojawily?
Czy ten zaklad ktos sprawdzal?
Jakies inne w Poznaniu sie pojawily?
było: MINI S R56 po stage 1 & 2: 211KM 313 Nm
jest: S3 8P stage 2 331KM 436 Nm
jest: S3 8P stage 2 331KM 436 Nm
- Arti
- Wiarus
- Posiadane auto: Rover Mini Balmoral edition
- Kontakt:
Piotr jak najbardziej. Działa i się zna. Ale zagadaj też z Oskarem (namiar na niego między innymi masz w dziale Sprzedam - ostatnio jest tam kilka jego postów). Co prawda to Nowy Tomyśl ale też załapany
Pozdrawiam,
Arti
Arti