Witam wszystkich,
ostatni widziałem u mechanika fajne starsze mini, i zastawiam się czy to auto nadaje się do codziennego użytkowania. Ile trzeba zapłacić aby kupić auto do jazdy, a nie takie które sprawią że poznam mechaników. Posiadam starszy angielski samochód Daimler XJ8 z 1998 i wiem że muszę kupić auto najlepsze na jakie mnie stać.
Ma być to auto do miasta, służące do dojazdów do pracy, dlatego zależy mi na bezawaryjności i ekonomi, nie wiem czy to możliwe dla tego modelu ?
Ile kosztuje MINI ?
Moderator: flapjck1
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: Ile kosztuje MINI ?
W dziale sprzedazy jest kilka Miniakow do kupienia,a co do bezawaryjnosci to jak sie dba o samochod to spisuje sie bez problemow.Chociaz trzeba miec do niego cierpliwoscJaząbek pisze:Witam wszystkich,
ostatni widziałem u mechanika fajne starsze mini, i zastawiam się czy to auto nadaje się do codziennego użytkowania. Ile trzeba zapłacić aby kupić auto do jazdy, a nie takie które sprawią że poznam mechaników. Posiadam starszy angielski samochód Daimler XJ8 z 1998 i wiem że muszę kupić auto najlepsze na jakie mnie stać.
Ma być to auto do miasta, służące do dojazdów do pracy, dlatego zależy mi na bezawaryjności i ekonomi, nie wiem czy to możliwe dla tego modelu ?
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
myślę , że startowa cena to około 13 tyś.Jaząbek pisze:Ile trzeba zapłacić aby kupić auto do jazdy?
Tak czy siak nastawić się na drobne naprawy i dłubanki . Na szczęście jest to bardzo prosta konstrukcja i po pewnym czasie osoba lekko uzdolniona w majsterkowaniu staje się specem , a i na naszą pomoc można liczyć części nie są drogie . A moja rada to szukaj auta na gaźniku i przed kupnem pokaż nam go do oceny.
- mikiV8
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini Morris 1973 998cc - w trakcie remontu
Jeśli szukasz ładnego Miniaka, którym będziesz mógł jeździć na co dzień, to śmiało wal do Seby - akurat ma takiego na sprzedaż
http://forum.mini.org.pl/viewtopic.php?t=13045
http://forum.mini.org.pl/viewtopic.php?t=13045
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
hehe ... trafiłem z ceną ale faktyczne lepiej auto brać od kogoś kto ma o nich pojecie niż od handlarzy co kupują złom i myslą,że w PL dostaną 200% przebitki.
Kurczaki piękny.ach. mój tez jest czarny ale tak nie wyglada moze za 2 lata