Witam wszystkich użytkowników forum Nie mogłem znaleźć wątku powitalnego, więc przywitam się tutaj
Posiadam Coopera S z 2009 roku w automacie 1.6 175KM z malutkim w sumie jak na ten rocznik przebiegiem 55k km Pytanie czy orientujecie się za jakie realne pieniądze mogę w tym momencie sprzedać taki samochodzik? Na allegro są różne ceny Wysoka odstrasza, niska tak samo Zastanawiam się jaka jest realna cena takiego samochodu wg waszej opinii?
Podaj wyposażenie, kolor, felgi, pochodzenie, ilość poprzednich właścicieli, stan karoserii, wnętrza, tapicerki, stan mechaniczny, gdzie był serwisowany - czy w aso itp - bo to wszystko składa się na końcową wycenę
Kolor astro black, felgi białe 16", sprowadzony z USA, jestem 2 właścicielem w Polsce, książki serwisowej nie mam, większość rzeczy robiona w ASO Bosha, ale nie mam na to dokumentów (może jakieś rachunki), lakier w ogóle nie jest porysowany, w zasadzie w idealnym stanie, wnętrze tak samo. Jeżeli chodzi o wyposażenie tutaj jest raczej standardowe tzn. elektryczne szyby, elektryczne lusterka, klimatyzacja ręczna, sterowanie w kierownicy, tempomat, automatyczna skrzynia biegów, kontrola trakcji, itd. nie ma skórzanej tapicerki, nawigacji, ani klimatronica.