Pytanie o warsztat
Pytanie o warsztat
Czy ktoś może się orientuje gdzie w Łodzi i okolicach znajde jakiegos mechanika od Mini,oczywiscie poza aso.Z góry dzieki za info.
- Julx
- Nowy
- Posiadane auto: MINI Cooper 2005r
Re: Pytanie o warsztat
św. Teresy albo Więckowskiego
Wiem, bo znajomi mi doradzali, ja na szczęście nie musiałam korzystać. Jedynie krzyżak robiłam na Legionów - polecam osobiście

Cześć,
Zdecydowanie polecam serwis na Więckowskiego u Pana Grzegorza. Pracował kiedyś w bmw tłokiński i zna się na rzeczy. Mój mini bardzo lubi jego serwis. Według mnie jedyny dobry serwis mini w Łodzi. Na św.Teresy mini się nie zajmują, a warsztat na Krzemienieckiej pozostawia dużo do życzenia.
P.S
Co się stało w Mini?
Zdecydowanie polecam serwis na Więckowskiego u Pana Grzegorza. Pracował kiedyś w bmw tłokiński i zna się na rzeczy. Mój mini bardzo lubi jego serwis. Według mnie jedyny dobry serwis mini w Łodzi. Na św.Teresy mini się nie zajmują, a warsztat na Krzemienieckiej pozostawia dużo do życzenia.
P.S
Co się stało w Mini?
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
moha zawory nie trzymać kompresji, jeśli ogarnales zapłon wcześniej i zasilanie i jesteś ich pewny
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Podjechalem na wieckowskiego, przyjma mnie w przyszlym tygodniu. Zobaczymy co powiedza. Samochod miesiac temu wyjechal z ASO w poznaniu i mialo byc wszystko cacy. Wiekszosc rzeczy zrobili jendka nie wszystko wychwycili.
komputer podpjety do mini milczy na temat bledow...na pierwszy ogien ida do wymiany swiece. stad pytanie. jakie beda najlepsze?
myslalem o swiecach irydowych, jendak na stronie NGK w ogole takie nie wyskakuja w ofercie do mojego mini, podobnie z DENSO
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Oryginalne NGK BKR6EQUP dobrze działają w standardowym R50.
mam R56, podjechalem do sklepu i okazlo sie jednak ze DENSO sa irydowe (informacje na stronie bylo niekompletne), wierze ze ta zmiana zrobi robote ;]
wcześniej podałem niepełną iformację co dolega miniaczowi, oprocz nierownej pracy na jałowym silnik wyraznie sie dusil w okolicach 2 tys. obrotow. poki co wymiana swiec w 100% pokonala problem dlawienia pozostalo rozszyfrowac skad ta nierowna praca
Może być sonda lambda do wymiany, może tez brać lewe powietrze. Sprawdź. U mnie wyszło i jedno i drugie w tym samym czasie