restaurowanie zabytkowych pojazdów ???
Moderator: flapjck1
może nie auto, ale zabytkowe:)
YAMAHA rocznik 1965.
- Załączniki
-
- Zakup
- zakup.jpg (19.72 KiB) Przejrzano 310 razy
-
- Remont1
- Remont 1.jpg (23.88 KiB) Przejrzano 309 razy
-
- Remont2
- remont 2.jpg (24.11 KiB) Przejrzano 309 razy
Re: restaurowanie zabytkowych pojazdów ???
CD...
- Załączniki
-
- Remont3
- Remont 3.jpg (20.86 KiB) Przejrzano 303 razy
-
- Efekt1
- efekt pracy 1.jpg (30.31 KiB) Przejrzano 305 razy
-
- Efekt 2
- efekt 2.jpg (23.23 KiB) Przejrzano 304 razy
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
?adne, cacko - no nie
Widzę, że Druhna jak Śląski gołąbeczek godzi wszystkich.
Widzę, że Druhna jak Śląski gołąbeczek godzi wszystkich.
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
I to jest klasa - niepodlega dyskusji ani osadom. Jezeli takiego masz to dla mnie jsstes gosc,i chyle rabek kapelusza. Pozdrawiam.Sadam pisze:zdjęcia ? proszę bardzo:
P.S.
ładniejsze auto od mustanga? mustang fastback taki jak w bullicie:D a poza tym to pytanie zaraz wzbudzusje o gustach o których się nie dyskutuje, każdy lubi co lubi i tyle
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
posiadanie nie stanowi o tym jakim kto jest czlowiekiem
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
mini23 pisze:u mnie obok miasta jest taki gośc,ktory restauruje zabytki typu porsche i wiem,ze zjezdzają się do niego ludzie z calej europy, full niemcow..
remont atkeigo auta to coanjmniej kilka miesiecy i kilkanascie tyś euro samych kosztow remontu, na niczym nie oszczedzaja.... z tego,co slyszalem..
-super sprawa...
Wiem, że w Zielonej Górze z kolei jest taka firma, która w zeszłym roku odrestaurowywała dla jakiegoś szejka Jaguara e-type z 1969 roku z 12-cylindrowym silnikiem
Szejk ponoć specjalni ich wybrał, bo dobrzy są w tym co robią...
i o to chodzi.... zero tandety w przypadkach takich aut...!!
Brawa dla ekipy z obrzezy Zielonej gory i Jeleniej Gory.... jakby to powiedziec: "Góry-górą!!"
Brawa dla ekipy z obrzezy Zielonej gory i Jeleniej Gory.... jakby to powiedziec: "Góry-górą!!"
- Malina
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Sadam,jak wrócę do domu,to postaram się zasięgnąć języka od męża,bo nie chcę strzelić gafy z tymi triumphami,ale nie było tego aż tak dużo,nie wiem,czy dołączę jakieś fotki,bo nie bardzo idzie mi przeforsować upór męża,on twierdzi,że nie zajmuje się starymi autkami na pokaz,że nasze forum jest o mini,a nie o innych autach i nie chce mi udostępnić fotek.W ogóle,bręczy mi,że znowu się rządzę i w swoje sprawy wciągam jego,że jak zaangażowałam się w mini społeczność,to mam pilnować swoich zainteresowań,ale myślę,że coś wykombinuję.Muszę tylko dotrzeć do Leszna i do domu.
NAWET PORZĄDNE ZAPALNICZKI SĄ NA BENZYNĘ
i tutaj powiem ci ze mylisz sie .dodam jeszcze ze chodzi o jakie posiadanie i czego, pragne zapewnic ciebie ze to wszystko idzie w parze.Gdyz to cos ma to moge pokazac ci jakim moj brat lata samolotem - prywatnym oczywiscie. Pozdrawiam.flapjck1 pisze:posiadanie nie stanowi o tym jakim kto jest czlowiekiem
ale engel chyba nie chcesz powiedziec,ze jesli ktos czegoś nie ma w tym przypadku np. miniaczka, czy innego samolotu,to jest zlym człowiekiem,lub nie godnym uwagi...
-Tu sie stanowczo nie zgadzam...
Aby jeszcze rozruszac tow.,to wrzuce tu fotki mojego rodzinnego zabytku, ktorego remont strasznie ciezko idzie,ale kiedys napewno zostanie ukonczony.. trwa ciagłe kolekcjonowanie części i detali,może za jakis czas dojdziemy do skladania... Mack bedzie wiedzial o co chodzi...
Aby jeszcze rozruszac tow.,to wrzuce tu fotki mojego rodzinnego zabytku, ktorego remont strasznie ciezko idzie,ale kiedys napewno zostanie ukonczony.. trwa ciagłe kolekcjonowanie części i detali,może za jakis czas dojdziemy do skladania... Mack bedzie wiedzial o co chodzi...
- Załączniki
-
- willy 2.JPG (51.24 KiB) Przejrzano 238 razy
-
- willy 1.JPG (54.41 KiB) Przejrzano 238 razy
cd. zdjecia zdjęć,wiec sorry za jakośc
- Załączniki
-
- willy 4.JPG (45.26 KiB) Przejrzano 238 razy
-
- willy 3.JPG (45.7 KiB) Przejrzano 238 razy
tu jeszcze jedno zdjęcie
od ENGELS'a specjalnie dla IVO.. jest to skan z miesiecznika klubowego Mini Mania nr,139.
od ENGELS'a specjalnie dla IVO.. jest to skan z miesiecznika klubowego Mini Mania nr,139.
- Załączniki
-
- Czerwony 1.jpg (61.97 KiB) Przejrzano 219 razy
mini23 pisze:ale engel chyba nie chcesz powiedziec,ze jesli ktos czegoś nie ma w tym przypadku np. miniaczka, czy innego samolotu,to jest zlym człowiekiem,lub nie godnym uwagi...
Mini 23 uwazajac cie za super mena przewyzszajacego innych swa inteligencja ,to chyba mnie nie zrozumiales- przeczytaj jeszcze raz posty ktore tego dotyczyla. Natomiast to co pokazales na zdjeciach ,twego rodzinnego zabytku to jest KUL, i jako pierwszy na tym forum czym nie tylko mnie zaskoczyles ale i zadziwiles. Tak trzymac. Pozdrawiam.
- Malina
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Sadam, specjalnie dla Ciebie. Narazie to wszystko co udało mi się zdobyć. Muszę poszperać w płytach jak nie będzie męża, to podeślę Ci więcej na PW. Ten Triumph coupe był pojemności 2000ccm GT, ten drugi nie pamiętam, nie kojarzę roczników, bo wtedy mnie to kompletnie nie interesowało, a ten żółty to Opel, ale więcej na dziś nic nie wiem. Nacieszcie narazie oczy fotkami. Ostatni był Triumph MK IV z 1977r., czerwony.
- Załączniki
-
- 2.jpg (93 KiB) Przejrzano 374 razy
-
- 1.jpg (97.83 KiB) Przejrzano 374 razy
- Malina
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
jeszcze do kompletu fotka z moim mężem
- Załączniki
-
- 4.jpg (100.94 KiB) Przejrzano 371 razy
-
- 3.jpg (92.37 KiB) Przejrzano 371 razy