Mini Cooper R56 "JCW-Type" 2005r.
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
Mini Cooper R56 "JCW-Type" 2005r.
Witam.
Długo się wachałem nad zakupem Mini, zawsze mnie kręcił ten samochód ale opinia znajomych podsłyszana ukradkiem a że, tylko dla baby itd .. Miałem upatrzonego Golfa 5 GTI i sprzątneli mi go sprzed nosa ( i bardzo dobrze ) W Takim wypadku zmuszony do zakupu czego kolwiek natrafiłem na to mini .. długo sie nie zastanawiałem kasa pod pachę^^ I w droge.
Co Oprócz serii ?
- Chill Pack (jezeli dobrze to nazwałem)
- Boczki drzwi sa w ala skórze.
- Fotele Kubełkowe JCW jeden miał dziure przetartą, właściciel zakleił to jakaś specialna gumą póki co trzyma jak bedzie coś nie tak bede szukał lekarza
- Wydech Sportowy Dedyk na zamówienie w Firmie BAUM GmbH.
- Spoiler z JCW
Rzeczy z JCW Zamontowane zostały przez Oddzial Firmy JCW mam na to papierki I kosztowały sporo eurasów
- Dodany Filter Stożkowy nie wiem jaki to dokładnie jeszcze dokładnie go nie obejrzałem .
- Zawieszenie jest sport + to utwardzone na maksa.
- Dodano rozpórke na kielichy pod spodem firmy OMP .
- Pozycyjne w kolorze niebieskim .. tak wiem będe mieć problemy .
- Dach został pomalowany na biało .
- Zmienione zaciski na większe oraz tarcze wentylowane .
Plany :
Jakieś ciekawe dodatki .. myślałem obkleić dach w szachownice zarówno jak i lusterka bo jakoś nie do końca przekonuje mnie ten biały
- Modyfikacje mocy na bank Już przestaje mnie zaskakiwać . Chyba będe musiał odwiedzić fabrykę mocy !
Przebieg :131tys jestem prawie przed inspekcja .
Co sądzicie ?
Długo się wachałem nad zakupem Mini, zawsze mnie kręcił ten samochód ale opinia znajomych podsłyszana ukradkiem a że, tylko dla baby itd .. Miałem upatrzonego Golfa 5 GTI i sprzątneli mi go sprzed nosa ( i bardzo dobrze ) W Takim wypadku zmuszony do zakupu czego kolwiek natrafiłem na to mini .. długo sie nie zastanawiałem kasa pod pachę^^ I w droge.
Co Oprócz serii ?
- Chill Pack (jezeli dobrze to nazwałem)
- Boczki drzwi sa w ala skórze.
- Fotele Kubełkowe JCW jeden miał dziure przetartą, właściciel zakleił to jakaś specialna gumą póki co trzyma jak bedzie coś nie tak bede szukał lekarza
- Wydech Sportowy Dedyk na zamówienie w Firmie BAUM GmbH.
- Spoiler z JCW
Rzeczy z JCW Zamontowane zostały przez Oddzial Firmy JCW mam na to papierki I kosztowały sporo eurasów
- Dodany Filter Stożkowy nie wiem jaki to dokładnie jeszcze dokładnie go nie obejrzałem .
- Zawieszenie jest sport + to utwardzone na maksa.
- Dodano rozpórke na kielichy pod spodem firmy OMP .
- Pozycyjne w kolorze niebieskim .. tak wiem będe mieć problemy .
- Dach został pomalowany na biało .
- Zmienione zaciski na większe oraz tarcze wentylowane .
Plany :
Jakieś ciekawe dodatki .. myślałem obkleić dach w szachownice zarówno jak i lusterka bo jakoś nie do końca przekonuje mnie ten biały
- Modyfikacje mocy na bank Już przestaje mnie zaskakiwać . Chyba będe musiał odwiedzić fabrykę mocy !
Przebieg :131tys jestem prawie przed inspekcja .
Co sądzicie ?
- syndrom86
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper R50 2002 1.6
Re: Mini Cooper R56 "JCW-Type" 2005r.
Ładne koła i kubły. Intryguje mnie ten czerwony przełącznik ON OFF pod centralną konsolą
Wizualnie na pewno cieszy oko
-
- Posiadane auto:
Kolego to zapalniczka !!syndrom86 pisze:Ładne koła i kubły. Intryguje mnie ten czerwony przełącznik ON OFF pod centralną konsolą
- satyr88
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R53
- Kontakt:
zazdroszczę foteli! ale to nie jest r56 tylko r53
- Gutowski
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: r50
fajny, te kubły miażdżą!
ładny
a czy on przypadkiem nie był ściągnięty z DE?
widziałem takiego samego z tak samo przetartym fotelem, nawet zastanawiałem się czy nie jechać po niego
widziałem takiego samego z tak samo przetartym fotelem, nawet zastanawiałem się czy nie jechać po niego
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
fajny, ale zmieniłbym mu grill i zderzaki na Aero/JCW
-
- Posiadane auto:
Mozesz podeslac gdzie takie cos dostac ?:)maniujr pisze:fajny, ale zmieniłbym mu grill i zderzaki na Aero/JCW
-
- Posiadane auto:
Tak bylmarycha pisze:ładny
Spoko R53, duży plus za brak szyberdachu (zabiłbym za możliwość wywalenia szyberadchu ze swojego). Twój kolor też jakoś do mnie bardziej przemawia. Jedynie co mi nie gra to ten nieszczęsny spoiler w "carbonie".
------
ps. Krk czy Myślenice?
------
ps. Krk czy Myślenice?
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Spoiler właśnie najlepszą rzeczą w tym MINI :3
R60 | since 2006.
-
- Posiadane auto:
w między czasie zrobiłem sobie nowe zegary / nowy kolektor dolotowy/wydechowy / troche odchudziłem wydech został tylko końcowy , zmienione zostało kółko kompresora - 17% , obecnie czekam na Sprężyny -35mm troszke siadnie niżej. I ogólnie będzie jakaś konkretna polerka na Kwiecień ponieważ wybieram się na Night Car Spot do zatoru może ktoś wpadnie z forum ? 0
Miniaturka :
#edit :
zapomniałem dodać że, pilnie szukam grill na maske AREO ten mnie cholernie irytuje
Miniaturka :
#edit :
zapomniałem dodać że, pilnie szukam grill na maske AREO ten mnie cholernie irytuje
Może podjadę do Zatoru. Trzeba dać info na forum i podjechać grupką.kerfur pisze:w między czasie zrobiłem sobie nowe zegary / nowy kolektor dolotowy/wydechowy / troche odchudziłem wydech został tylko końcowy , zmienione zostało kółko kompresora - 17% , obecnie czekam na Sprężyny -35mm troszke siadnie niżej. I ogólnie będzie jakaś konkretna polerka na Kwiecień ponieważ wybieram się na Night Car Spot do zatoru może ktoś wpadnie z forum ? 0
Miniaturka :
#edit :