Klej
Moderator: flapjck1
Klej
Mam takie gumowe nakładki co się montuję na ten rant na progu , i tak się zastanawiam jak to przykleić, czym? Co by się trzymało, ale też dało się zdjąć w razie co.
Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
Re: Klej
ale ja nie mam original od Mini tylko takie coś fajnego znalazłem i fajnie wygląda ale jest troche luźne i czymś by to trzeba przykleić?
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Nie ma fajnie wygladac tylko ma spelniac swoje zadanie.Wiec jesli nie jest to czesc do Mini to sobie daruj...Wódz pisze:ale ja nie mam original od Mini tylko takie coś fajnego znalazłem i fajnie wygląda ale jest troche luźne i czymś by to trzeba przykleić?
Daruj sobie takie komentarze poproszę- będzie spełniać swoje zadanie - a dwa - montuję to do swojego auta i to jest moja decyzja co tam będzie a co nie. Także jeśli nie masz żadnego ciekawego rozwiązania to dziękuję.
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
mocowalem na butapren i generalnie sie trzymalo tylko to niestety pracuje na sloncu i po jakims czasie trzeba bylo poprawiac. co na niewiele pomagalo :/
moze jak by się trochę więcej pochrzanić z przyklejaniem tego to by było lepiej :/
kolego darekforest - jak bys wiedzial to prawdziwie oryginalne wykonczenie tych rynienek jest praktycznie niedostepne. To co kupujesz w sklepach to tez "zamienniki", ktorych jakość jest wątpliwa. U mnie pod wpływem temperatury plastik ten skurczył się pare cm na całej długości :/
Także Wodzu, kombinuj - chetnie poznam efekty testów.
moze jak by się trochę więcej pochrzanić z przyklejaniem tego to by było lepiej :/
kolego darekforest - jak bys wiedzial to prawdziwie oryginalne wykonczenie tych rynienek jest praktycznie niedostepne. To co kupujesz w sklepach to tez "zamienniki", ktorych jakość jest wątpliwa. U mnie pod wpływem temperatury plastik ten skurczył się pare cm na całej długości :/
Także Wodzu, kombinuj - chetnie poznam efekty testów.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
klej do szyb, jakikolwiek, tylko nie spuszczac sie z odtluszczaniem to bedzie demontowalne bez garoty
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow