Witam,
Jako że jestem tu nowa mam nadzieję ze wszystko naskrobię z sensem i zrozumiale.
Dziś moje mini zwariowało totalnie.
Rano chcąc dostać się do auta i standardowo naciskając pilota światło wewnątrz zapaliło się, rozległ się sygnał błędów i pojawił się błąd w instrukcji opisany chyba jako awaria elektroniki - autko na podnośniku, a samochód pozostaje dalej zamknięty. Po otwarciu go kluczykiem można dostać się do środka, auto odpali ale rozrusznik nie przestaje pracować i kontrolki nie świecą się jak przy normalnym zapalaniu. Zamknięcie auta było nie możliwe ale po długich walkach udało się jedynie kluczykiem.
Czy ktoś ma pomysł co mogło mu się stać i czego szukać po dowleczeniu go do serwisu. Wcześniej miniątko nie sygnalizowało żadnych problemów.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
mini r56 nie otwiera się a jednocześnie wyświetla błędy
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
Re: mini r56 nie otwiera się a jednocześnie wyświetla błędy
Jako, że ja nie doczekałam się podpowiedzi to na przyszłość może komuś mój przypadek pomoże.
W mini padł alternator, i razem z nim akumulator co powodowało lawinę dziwnych komunikatów i takich tam.
Problem rozwiązany mini śmiga i oby tak już zostało
Pozdrawiam
W mini padł alternator, i razem z nim akumulator co powodowało lawinę dziwnych komunikatów i takich tam.
Problem rozwiązany mini śmiga i oby tak już zostało
Pozdrawiam