PrzywtaćWszystkich wypada...
- Gutowski
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: r50
Re: PrzywtaćWszystkich wypada...
felga w moim ulubionym stylu
- BlueAntubis
- Nowy
- Posiadane auto:
Czyli trafiłam . Widuje Cię czasem w Zabrzu... ogólnie to też mnie widziałeś przy giełdzie kiedy to wyśmiałeś mojego mini bo ma zielony kolor xD
Obstawiałam ze to nie s bo z niego miales tylio zderzaki, ale ogolnie miniak prezentuje sie zacnie no i bardzo fajnie że go reanimowales
Obstawiałam ze to nie s bo z niego miales tylio zderzaki, ale ogolnie miniak prezentuje sie zacnie no i bardzo fajnie że go reanimowales
wcale nieprawda bo tylko się uśmiechałem że zielony .. tak tak trafione progi teżmam od S i maske bo normalna niechaciała się zamkąć :/ 2 cm zabrakło ... Może zrobie sobie R oo Cooper R bo ma Renault silnik
Ostatnio zmieniony 11 lis 2014, 18:53 przez MINI k4m, łącznie zmieniany 3 razy.
Super reanimacja. Naprawdę szacun za uratowanie miniaka
- BlueAntubis
- Nowy
- Posiadane auto:
To fajnie ze tu wbileś bede sledzic temat maski z S sa ladniejsze sama bym chciala
Do zobaczenia na drodze badz zlotach
Do zobaczenia na drodze badz zlotach
a tu fotka końcowa
- Załączniki
-
- IMG_2691.jpg (149.54 KiB) Przejrzano 732 razy
Całkiem nieźle sie komponuje ( no , może poza napisem )
Zawsze mogę pomalować dekiel na czarno i przykleic logo MINI ale .. w sumie to bez sensu skoro jest to silnik z renówki niech takim zostanie .. myślalem tylko pojechać do Gazdy na wymiane oleju .. i dac Go pro pod maskę ...
Ostatnio zmieniony 11 lis 2014, 19:18 przez MINI k4m, łącznie zmieniany 2 razy.
Szacun za projekt. Ciekawe czy 2.0 16v z Clio Sport by się upchało?
Ostatnio zmieniony 11 lis 2014, 21:25 przez STi77, łącznie zmieniany 1 raz.
no raczej napęd z Clio sport da radę wsadzić tyle potrzebna była by nowa mapa wtrysku , szczerze mówiąc niewiem czy przy 1,6 nie zrobić drobnej korekty ale to dopier jak zamontuje vtec Controller który ogarnie zmienna fazę rozrządu
Właśnie chciałem pytać czy nie korci Cię, dołożenie mu kilku kuników
hej , wiesz co , on i tak jest dynamiczny do 180 spokojnie się rozpędza pali tyle co megane w mieście do 10 litrów przy mojej nodze , czasem wiadomo chciało by sięaby jeżdził jak S-ka tylko ze ja buduje teraz drugą już Meane Sport 230km 2,0 Turbo wiec bez sensu mieć dwa potworki ... miniak ma niepowtarzalny design i klimat cała frajda nim mykać po mieście dynamicznie ale nie zap. non stop , a na przyszły sezon bedzie 9cali na tyle 8,5 na przodzie DARE RS troche niżej wiec niepotrzebna mi większa moc bo przy naszych drogach wszystko pourywam korci mnie aby pojechać na hamownie , aby dokładnie wiedzieć co z tego wyszło .... tzn. tej hybrydy byłem z ciekawości dziś w CTR tuning w Zabrzu , koleś nie zabardzo czaił jak prawo ma to działać ale powiedział że za 150 pln może go zhamować ..
- Załączniki
-
- ja już szybko się najeździłem ...
(2.0T 240km i 392 NM ) - megane r26.jpg (82.85 KiB) Przejrzano 535 razy
- ja już szybko się najeździłem ...
Ostatnio zmieniony 12 lis 2014, 22:16 przez MINI k4m, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Fajny projekt (paluch w górę), cieszy mnie to że nie 1,5dci ufff...
Z pomysłem wszystko zrobione, nawet ten akcent koloru żółtego i ten pomysł z literką R, będą wiedzieć tylko wtajemniczeni o co chodzi.
Jeszcze tylko proszę o filmik z brzmieniem
Proponuje jeszcze pojechać do serwisu BMW na wymienne filtra powietrza:
Usługa: tyle $$$
Filtr : tyle $$$
Mina pracowników: bezcenna
Z pomysłem wszystko zrobione, nawet ten akcent koloru żółtego i ten pomysł z literką R, będą wiedzieć tylko wtajemniczeni o co chodzi.
Jeszcze tylko proszę o filmik z brzmieniem
Proponuje jeszcze pojechać do serwisu BMW na wymienne filtra powietrza:
Usługa: tyle $$$
Filtr : tyle $$$
Mina pracowników: bezcenna
Bardzo dziekuje filmik załącze jutro nagram he z serwisem BMW była by akcja a przy okazji mam pytanie czy Wasze Miniaki R50 1.6 ale bez S , gubią trakcję na 2gim biegu ?? w sensie że ASC miga ? na suchym ? bo mi nie raz sięz darzyło , i kreci do 7 tyś a potem szybkie odcięcie
Ostatnio zmieniony 12 lis 2014, 22:38 przez MINI k4m, łącznie zmieniany 2 razy.
Owszem. Coopery "gubią" trakcję na 2-ce na suchym.