Zamienniki części - dostępność
Zamienniki części - dostępność
Cześć!
Jestem nowy na forum więc jeżeli jest taki temat to proszę o zamknięcie, aczkolwiek mi nie udało się go namierzyć.
Poszukiwane przeze mnie części to zamienniki zamków pokrywy silnika i dźwignia maski..
Słyszałem, że w ASO można je kupić w "zestawach naprawczych" czyli ze wszystkimi śrubkami itp.
Dochodzi jeszcze do tego napinacz pasa lewy.
(mogę wrzucić kody części jeżeli to coś pomoże)
Czy ktoś orientuje się czy można kupić to gdzieś poza ASO, ewentualnie gdzie jeszcze szukać bo ja niestety nie mogę nic znaleźć...
Z góry dzięki!
Jestem nowy na forum więc jeżeli jest taki temat to proszę o zamknięcie, aczkolwiek mi nie udało się go namierzyć.
Poszukiwane przeze mnie części to zamienniki zamków pokrywy silnika i dźwignia maski..
Słyszałem, że w ASO można je kupić w "zestawach naprawczych" czyli ze wszystkimi śrubkami itp.
Dochodzi jeszcze do tego napinacz pasa lewy.
(mogę wrzucić kody części jeżeli to coś pomoże)
Czy ktoś orientuje się czy można kupić to gdzieś poza ASO, ewentualnie gdzie jeszcze szukać bo ja niestety nie mogę nic znaleźć...
Z góry dzięki!
-
- Nowy
- Posiadane auto: MINI COOPER R 56
Re: Zamienniki części - dostępność
Nie napisałeś jaki model
-
- Nowy
TU masz link do zamka pokrywy mini cooper r 56
http://sklep.auto-voll.pl/advanced_sear ... cooper-n12
http://sklep.auto-voll.pl/advanced_sear ... cooper-n12
no i to są części oryginalne, a ja pytałem o zamienniki...
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Zamienniki to pojawią się za 10 lat, a zadałeś sobie choć trochę trudu i dowiedziałeś się ile to w Aso kosztuje?
Sama klamka do maski to grosze, nie przekracza 20 zł, a zamki mozesz kupić z uzywki
Sama klamka do maski to grosze, nie przekracza 20 zł, a zamki mozesz kupić z uzywki
-
- Nowy
W takim razie musisz poszukać w używce skoro oryginał jest za drogi. Choć akurat te części nie są drogie