Jak w temacie
Pisząc uczciwa mam na myśli taką z porządnym piaskowaniem - najlepiej z demonstrowanym klientowi efektem - bez jechania czernidłem po czym leci bo sam sobie mogę taką psikadłem zrobić Może za dużo chcę ale o swoje r50 chciałbym zadbać.
pozdrówka
Gdzie w Krakowie lub okolicac uczciwa konserwacja podwozia ?
Re: Gdzie w Krakowie lub okolicac uczciwa konserwacja podwozia ?
Musze popytać... Prawdopodobnie znam firmę, która by się podjęła takiego zakresu prac. Ale mam nadzieje, ze liczysz się z kosztami od 2 tys złotych wzwyż za taką usługę?
Dziekuje za odpowiedz!
Oj licze sie z kosztami realnie do 1300 tyle bylbym sklonny realnie spokojnie zaplacic). Czyli do tej kwoty nie ma sensu ?! Oj to nie wiem czy sie zdecyduje.
Oj licze sie z kosztami realnie do 1300 tyle bylbym sklonny realnie spokojnie zaplacic). Czyli do tej kwoty nie ma sensu ?! Oj to nie wiem czy sie zdecyduje.
Porządne zrobienie pełnej konserwacji to jest 900-1300 złotych. Wiadomo, że znajdziesz zakłady które zrobią za 500 i potem kolejne parę stów na poprawki...
Piaskowanie podwozia to nie jest tania zabawa... Budżet musiałbyś mocno powiększyć na tego typu usługę.
Piaskowanie podwozia to nie jest tania zabawa... Budżet musiałbyś mocno powiększyć na tego typu usługę.